Rămâi conectat

Curier Județean

Tânăr din Abrud cercetat de polițiști – s-a răsturnat cu un autoturism furat, pe Dealul Mare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Abud au reuşit documentarea activităţii infracţionale a unui tânăr de 20 de ani care, în cursul lunii februarie a.c. a furat un autoturism de pe o stradă din oraş.

În sarcina lui Ioan M., din Abrud, poliţiştii au reţinut faptul că în noaptea de 17 spre 18 februarie a.c., în jurul orei 01.40, a sustras un autoturism, care se afla parcat pe strada Republicii din oraş şi a plecat cu acesta spre municipiul Alba Iulia, însă la coborâre pe Dealul Mare s-a răsturnat, abandonând autoturismul pe raza satului Bonceşti.

Din verificările efectuate în evidenţele Poliţiei s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Faţă de acesta se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “furt calificat” şi “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , fapte prevăzute şi pedepsite de articolul  228, alin.1 şi articolul 335 din Codul Penal.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea