Rămâi conectat

Ştirea zilei

Tănăr de 22 de ani, acuzat de ucidere din culpă, trimis în judecată. A provocat un accident soldat cu decesul unei femei, fiind sub influența alcoolului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din comuna Lupşa, acuzat de ucidere din culpă, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni.

N. Daniel a provocat, în februarie 2019, un accident rutier soldat cu decesul unei femei. Victima în vârstă de 38 de ani era căsătorită şi avea un copil minor. Accidentul a avut loc pe DN75, în zona localităţii Valea Lupşii.

N. Daniel a provocat, în februarie 2019, un accident rutier soldat cu decesul unei femei. Victima în vârstă de 38 de ani era căsătorită şi avea un copil minor. Accidentul a avut loc pe DN75, în zona localităţii Valea Lupşii.

Potrivit IPJ Alba, în timp ce conducea un autoturism, şoferul a acroşat femeia cu domiciliul în aceeaşi localitate, care se deplasa pe partea carosabilă, în calitate de pieton. Victima nu a mai putut fi salvată de echipajul medical sosit la faţa locului. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de poliţişti.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Inculpatul N. Daniel a fost reţinut la momentul respectiv, iar procurorii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoiria Câmpeni în 21 iunie 2019 şi urmează procedura camerei preliminare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea