Rămâi conectat

Sport

SUCCES pentru Nicolae Stanciu, fotbalistul din ALBA: A fost votat ”Tricolorul anului 2022” și ”Jucătorul lunii decembrie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

SUCCES pentru Nicolae Stanciu, fotbalistul din ALBA: A fost votat ”Tricolorul anului 2022” și ”Jucătorul lunii decembrie”

Nicolae Stanciu (30 de ani) a fost desemnat, de către fani, ”Jucătorul lunii decembrie” în concursul organizat de Federația Română de Fotbal, iar această ultimă distincție i-a oferit și șansa de a-și adjudeca trofeul pentru ”Tricolorul anului 2022”.

Fanii echipei naționale a României au avut șansa să-și voteze favoriții în fiecare lună, iar clasamentul final nu lasă loc de interpretări – mijlocașul lui Wuhan Three Towns este câștigător.

Nicolae Stanciu, cel mai valoros jucător român în 2022

În cursa pentru trofeul lunii decembrie, Nicolae Stanciu nu a avut adversari: a strâns 61,86% dintre voturi, fiind urmat de Octavian Popescu – 9,62%, Denis Alibec și Radu Drăgușin – 8,59%, Florinel Coman – 4,81%, Olimpiu Moruțan – 4,47% și Nicolae Păun – 2,06%.

Toți jucătorii naționalei au punctat pe toată durata lui 2022 și în clasamentul ”Tricolorul anului”. Primii 3 clasați în fiecare lună au primit 10, 6, respectiv 3 puncte.

În această ierarhie, Nicolae Stanciu a terminat pe prima poziție cu 23 de puncte, fiind urmat de Darius Olaru (FCSB) – 20 de puncte, Dennis Man (Parma) și Octavian Popescu (FCSB) – cu 16 puncte, Alexandru Maxim (Gaziantep) și Denis Alibec (Farul) – cu 13 puncte, Rareș Ilie (Nice) și Denis Drăguș (Standard) – 12 puncte, Nicușor Bancu (U Craiova), Andrei Cordea (FCSB) și Olimpiu Moruțan (Pisa).

Nicolae Stanciu, dorit de Beșiktaș

Nicolae Stanciu (29 de ani) ar putea face obiectul unui transfer răsunător în perioada imediat următoare.

La doar câteva zile după ce s-a încununat campion al Chinei, cu Wuhan Three Town, turcii de la ”Fotomac”, citați de ”Ajansspor” au anunțat că Nicolae Stanciu este așteptat la Beșiktaș Istanbul pentru a-l înlocui pe starul englez Dele Alli (26 de ani).

Pentru că s-au păcălit de prea multe ori în ultimii ani, Beșiktaș va dori să-l aducă pe Stanciu sub formă de împrumut pentru o perioadă scurtă de timp, cel mai probabil șase luni, iar înțelegerea va cuprinde și o clauză de transfer definitivă, dacă jucătorul va confirma.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0) | „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-un joc de verificare, CSM Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda 2-0 (0-0). „Alb-negrii”, a treia victorie fără gol primit O săptămână perfectă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri, care s-a calificat în play-off-ul Cupei României și a celebrat Centenarul, s-a încheiat cu partida de verificare cu Sticla Arieșul Turda. Pe „Cetate”, gruparea albaiuliană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea