Rămâi conectat

Ştirea zilei

ȘTIREA TA| Programul modificat al Bazinului Olimpic, o neplăcere pentru albaiulieni. „Este o aglomerație infernală, nu este loc în vestiare”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

ȘTIREA TA| Programul modificat al Bazinului Olimpic, o neplăcere pentru albaiulieni. „Este o aglomerație infernală, nu este loc în vestiare”

Programul modificat al Bazinului Olimpic din Alba Iulia este o adevărată neplăcere pentru cetățeni, care își exprimă aproape zilnic nemulțumirile.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției un mesaj, prin care transmite condițiile deloc favorabile pentru cei care doresc să folosească bazinul.

„Bazinul Olimpic a ajuns, cu noul program, o bătaie de joc la adresa celor care vor să meargă la înot, pentru părinții care își duc copiii la inițiere, pentru lumea care merge la agrement, la saună.

S-a redus programul la două ore și acelea prost alese, între 17.00 și 19.00, timp în care este o aglomerație infernală, nu este loc efectiv în vestiare.

Niciodată nu a fost atât de restrictiv și prost gândit programul pentru acces la bazin al contribuabililor pentru că până la urmă toți plătim pentru acest bazin fiind în administrația Primăriei Alba Iulia”, a transmis cetățeanul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier în Meteș: O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. Intervin pompierii din Alba Iulia cu două autospeciale

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT rutier în Meteș: O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile. Intervin pompierii din Alba Iulia cu două autospeciale Un accident rutier s-a produs vineri seara, în jurul orei 19.50, pe raza localității Meteș. O mașină s-a răsturnat. Citește și: VIDEO | TRAGEDIE evitată ”la mustață”, pe un drum din Alba: Depășire periculoasă, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea