Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

ȘTIREA TA: O mămică din Alba întreabă: Nu ar fi mai benefic ca banii publici dați la parohii si biserici să ajungă la școli?

Ziarul Unirea

Publicat

în

C. Filip, o tânără mămică din Alba, a apelat la secțiunea „Știrea Ta” de pe pagina de internet a ziarului “Unirea” pentru a ne relata o întâmplare petrecută zilele trecute la Cugir, unde încercând să salveze un pui de pisică prins în “capcana” bălăriilor din jurul sălii de sport din incinta Școlii Generale Nr.3., și-a pus încă odată problema modului în care aleșii noștri gestionează banii publici. Mai exact, femeia se întreabă retoric dacă nu cumva acești bani dați de consiliul județean la parohii, sau măcar o parte dintre ei, nu ar fi o investiție mai benefică pentru comunitate, dacă ar ajunge la școli, dacă ar fi folosiți pentru o educație mai rațională, astfel încât “copii noștri să nu mai ajungă să pupe moaște si nici sa mai fie îmbătați cu „apă sfințită”.

Scoala_generala_Cugir_sala de sportVă scriu acest mesaj deoarece azi am fost în vizită la Cugir și trecând pe lânga Sala de Sport din incinta Școlii Generale Nr.3, Strada Doinei, am auzit mieunand un pisic.

Poate va intrebati ce legatură are una cu alta! Ei bine, o sa vă dați seama imediat… Am vrut sa vedem de unde vin acel mieunat si intrând in curtea care înconjoară sala de sport, nu mică ne-a fost mirarea când am constatat ca acel pisicut s-a prins in bălării care s-au indesit in jurul sălii incât nu am putut intra să-l salvăm.

Am facut în cele din urmă rost de o sapă si ne-am croit drum până aproape de sarmanul animal… Ceea ce am vazut acolo pe mine m-a lasat fara cuvinte… pozele pe care vi le atasez o sa vorbească de la sine.   Acum, pentru că am văzut articolul publicat în ziarulunirea.ro cu banii din bugetul județului care se duc la parohii si biserici, mă întreb dacă nu ar fi mai benefic pentru comunitate să se facă ceva mai mult pentru scoli, pentru cultură, astfel încat copii noștri să nu mai ajungă să pupe moaște si nici sa mai fie îmbătați cu „apă sfințită”. Aveti acceptul meu de a folosi pozele și totodată mulțumirile mele.”

[nggallery id=2133]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începe luna IULIE sau CUPTOR: Când trebuie să-ți ”bați” bărbatul ca să fie liniște și pace în casă tot restul anului. Tradiții și superstiții Luna iulie sau luna lui Cuptor este plină de obiceiuri frumoase, mai ales în zona rurală din România. Este luna secerișului și a roadelor de vară, luna Pandeliilor și luna Sfântului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea