Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Spitalul Municipal Aiud cumpără materiale sanitare și consumabile medicale: Procedura de achiziție, publicată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Spitalul Municipal Aiud cumpără materiale sanitare și consumabile medicale: Procedura de achiziție, publicată în SEAP

Spitalul Municipal Aiud cumpără materiale sanitare și consumabile medicale, pentru realizarea actelor medicale la standardele de calitate impuse de legislatia in domeniul serviciilor medicale, pentru o perioadă de 3 luni. Procedura de achiziție a fost publicată miercuri, 2 octombrie 2024, în SEAP.

Spitalul Municipal Aiud își desfășoară activitatea cu 225 de paturi în două corpuri de clădiri, unul vechi din anul 1867 și unul nou din anul 1993, ambele situate în Aiud, județul Alba, pe strada Spitalului nr. 2.

Citește și: A fost semnat contractul de finanțare pentru “Digitalizarea activității Spitalului Municipal Aiud”: Valoarea proiectului, 2,96 milioane de lei

Unitatea medicală achiziționează astfel ace, alcool sanitar, branule, apăsătoare limbă sterile, brățări identificare adulți, mănuși chirurgicale și de consultații, trusă perfuzie ac plastic luer lock, plasturi fixatori cateter, seringi, sonde Foley, urocultoare și coprocultoare sterile, vacutainere, cutii galbene risc biologic, recipiente pentru înțepătoare, saci galbeni risc biologic și negri menajeri.

Materialele sanitare/consumabilele medicale din caietul de sarcini sunt necesare pentru buna desfășurare a activității cadrelor medicale, pentru a putea oferi pacienților un act medical de calitate superioară, pentru a crește calitatea îngrijirilor medicale acordate pacienților. În același timp sunt imperios necesare pentru un act medical orientat pe nevoile și problemele de sănătate ale pacienților care se prezintă atât în ambulatoriul de specialitate cât și în secțiile spitalului.

Totodată se are în vedere și siguranța personalului medical, încercându-se ca prin asigurarea materialelor sanitare de calitate să se elimine riscul greșelilor care ar putea pune în pericol viața pacienților, se precizează în caietul de sarcini.

Valoarea totală estimată a contractului este de 75.745 lei.

Spitalul Municipal Aiud este acreditat începând cu data de 14.07.2016 prin Ordinul nr.372 I 2016 al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate și este situat pe drumul național DN 8l Cluj – Alba Iulia, la 60 km de clinicile universitare Cluj.

Calitatea serviciilor sunt certificate prin: ISO 900l întreaga activitate și ISO 15189 laboratorul de analize medicale.

Spitalul funcționează în regim de spitalizare continuă, spitalizare de zi și ambulatoriu de specialitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ajutor financiar de 815.644 lei și sprijin material de 125.500 lei din partea Eparhiei Alba Iulia pentru persoanele afectate de inundații din județele Galați și Vaslui

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Ajutor financiar de 815.644 lei și sprijin material de 125.500 lei din partea Eparhiei Alba Iulia pentru persoanele afectate de inundații din județele Galați și Vaslui În perioada 22-30 septembrie 2024, în toate parohiile Eparhiei Alba Iuliei, s-a desfășurat o colectă de bani pentru sprijinirea celor greu încercați de inundațiile devastatoare produse în județele Galați […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea