Rămâi conectat

Societate

Spaţiu de joacă pentru copii în cadrul festivalului Alba Iulia Music & Film Festival

Alexandra Mates

Publicat

în

Părinţii care vin cu copii la festivalul „Alba Iulia Music & Film Festival” pot sta liniştiţi. Organizatorii  vor pune la dispoziţia părinţilor o zonă pentru copii special amenajată, în apropierea celei mai mari scene a festivalului: Piaţa Cetăţii Open Air. Copiii vor putea urmări desene animate şi se vor implica în activităţi distractive, în timp ce părinţii lor vor avea libertatea de a se bucura de atmosfera de festival.

„Am văzut din experienţa altor festivaluri că întotdeauna părinţii, câteodată, au probleme atunci când vin cu copii. Am încercat să facem acest tip de corp –  atelier de creativitate, unde copii pot să stea să se joace, să vadă desene animate… să le dăm o şansă să fie parte în eveniment, oferindu-le şi părinţilor ocazia să respire”, a declarat Tudor Giurgiu, directorul festivalului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Frații Faur din Roșia Montană, magnații care exploatau aurul din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Frații Faur din Roșia Montană, magnații care exploatau aurul din Apuseni Pământul Roșiei Montane, cea mai veche localitate minieră din țară, a fost cutreierat de mai bine de două milenii de localnici, dar și de aventurieri veniți de la mii de kilometri distanță, în căutarea aurului, dornici de îmbogățire peste noapte. Scoaterea minereului aurifer din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea