Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Soţul unei albaiulience şi-a pierdut azi viaţa într-un teribil accident auto pe DN1

Bogdan Presecan

Publicat

în

M. Niculescu, soţul unei tinere din Alba Iulia a decedat într-un grav accident de circulaţie care a avut loc azi dimineaţă în jurul orei 6.30 pe DN 1, la intrarea în Apoldu de Sus dinspre Sălişte.

Alţi trei bărbaţi, dintre care doi pasageri în autoturismul ce a provocat accidentul şi şoferul celeilalte maşini, au fost grav răniţi, iar pentru scoaterea lor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare SMURD. Potrivit poliţiştilor de la Rutieră „din primele cercetări efectuate la faţa locului, autoturismul de culoare albă înmatriculat în judeţul Prahova, care circula înspre Sebeş, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism înmatriculat în Bucureşti. Ca urmare a accidentului, conducătorul autoturismului alb a decedat, fiind transportate la spital încă trei persoane pentru îngrijiri medicale”, a declarat comisarul Sandu Murariu, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu, pentru cotidianul Tribuna.

Potrivit unor surse medicale cei trei bărbaţi au suferit multiple contuzii, fracturi şi traumatisme, dar sunt conştienţi iar starea lor este stabilă.

Niculescu avea domiciliul în Arizona, SUA şi împreună cu soţia sa Iulia au o fetiţă de aproximativ doi ani. Chiar zilele trecute aceştia au inaugurat un nou salon de coafură / cosmetică în Alba Iulia.

surse foto: Tribuna.ro; facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

Iulia Adriana Oana Badea, primar al orașului Aiud, inclusă în TOP 100 FEMEI DE SUCCES de revista Capital

Bera Larisa

Publicat

în

Iulia Adriana Oana Badea, primar al orașului Aiud, inclusă în TOP 100 FEMEI DE SUCCES de revista Capital Revista Capital premiază femeile care fac performanță în România în cadrul Galei Capital Femei de Succes. Pentru ediția din 2024, evenimentul a avut loc pe 20 iunie, la ONE Club București și a reunit femei lider din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea