Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferul care a lovit cu mașina o adolescentă, la Vințu de Jos, a fost reținut – a avut peste 1,4 alcoolemie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbatul care, fiind sub influenţa alcoolului, a provocat un accident în Vinţu de Jos,  în urma căruia o minoră de 16 ani a suferit leziuni grave, a fost reţinut.

În data de 01.09.2014, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore faţă de C.D.S., de 47 de ani, din Otopeni, judeţul Ilfov, care este cercetat într-un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală şi culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

În data de 31.08.2014, la ora 01,26, bărbatul a comis un accident rutier în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Vinţu de Jos. În urma accidentului o minoră în vârstă de 16 ani, din Vinţu de Jos, a suferit leziuni corporale grave.

În momentul comiterii accidentului C.D.S. era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0,82 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

În urma efectuării analizelor de laborator a mostrelor de sânge recoltate după comiterea accidentului, au rezultat concentraţii alcoolice în sânge de 1,50 grame la mie la prima probă şi 1,40 grame la mie la cea de-a doua probă.

În cursul zilei de azi 02.09.2014, C.D.S. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru luarea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea