Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șoferița din Blaj care s-a urcat BEATĂ MANGĂ la volan și a provocat un accident la Alba Iulia, plasată sub control judiciar: A condus aproximativ 43 de km cu o alcoolemie de peste 3,00 g/l alcool pur în sânge

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferița din Blaj care s-a urcat BEATĂ MANGĂ la volan și a provocat un accident la Alba Iulia, plasată sub control judiciar: A condus aproximativ 43 de km cu o alcoolemie de peste 3,00 g/l alcool pur în sânge

Șoferița din Blaj care s-a urcat BEATĂ MANGĂ la volan și a provocat un accident la Alba Iulia, a fost plasată sub control judiciar. Femeia a condus aproximativ 43 de km cu o alcoolemie de peste 3,00 g/l alcool pur în sânge.

La data de 23.10.2024, față de numita H.E.M. s-a dispus prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, punerea în mișcare a acțiunii penale, iar la propunerea organelor de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia – Biroul Rutier, procurorul a apreciat că se impune și luarea față de H.E.M. a măsurii controlului judiciar pentru o durată de 60 de zile, începând cu data de 23.10.2024 și până la data de 21.12.2024, inclusiv.

Citește și: UPDATE FOTO | ACCIDENT în Alba Iulia, provocat de o șoferiță BEATĂ MANGĂ: Avea o alcoolemie de 1,76 mg/l și a intrat cu mașina într-un alt participant la trafic

S-a reținut în ordonanțele emise de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia faptul că:

În data de 22.10.2024, în jurul orei 13:56, numita H.E.M., deși se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o îmbibație alcoolică de 1,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, (3,61 g/l alcool pur în sânge la prima probă recoltată și de 3,38 g/l alcool pur în sânge la a doua probă recoltată) a condus autoturismul marca Audi A6, cu nr. de înmatriculare AB-**-HRN, pe str. Toporașilor din mun. Alba Iulia, iar la intersecția cu str. Toporașilor nu a respectat semnificația indicatorului OPRIRE, a pătruns în intersecție fără a acorda prioritate și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mercedes Benz, cu nr. de înmatriculare AB-**- EOK, condus regulamentar de numitul P.A. .

În urma accidentului rutier, numita H.E.M. a fost transportată la spital, fiind diagnosticată preliminar cu traumatism toracic, iar numitul P.A., care s-a prezentat ulterior la Secția Primiri Urgențe din cadrul U.P.U. Alba, cu traumatism membru superior drept.

S-a reținut totodată faptul că traseul urmat de inculpată este din localitatea Mănărade – Alba Iulia, în principal pe autostrada A 10, iar în Alba Iulia pe o arteră principală (str. Alexandru Ioan Cuza), rezultând că aceasta a condus sub influența băuturilor alcoolice o distanță semnificativă (aproximativ 43 km), pe drumuri cu regim mare de viteză, la oră cu trafic intens, cu o valoarea deosebit de ridicată a alcoolemiei, a provocat un accident rutier soldat cu avarierea autoturismelor implicate și rănirea celor doi conducători auto, aceste elemente imprimând faptei un grad ridicat de periculozitate.

Precizăm că luarea de măsuri preventive are ca scop asigurarea bunei desfășurări a procesului penal, împiedicarea sustragerii inculpaților de la urmărirea penală sau judecată, precum și prevenirea săvârșirii de noi infracțiuni, iar aceste măsuri nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Nicolae Furdui Iancu la ceas aniversar: Artistul albaiulian care a dus cântecele moților peste tot în lume împlinește 69 de ani!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicolae Furdui Iancu la ceas aniversar: Artistul albaiulian care a dus cântecele moților peste tot în lume împlinește 69 de ani! Nicolae Furdui Iancu, unul dintre cei mai ascultaţi şi apreciaţi interpreţi de muzică populară românească de-a lungul timpului, împlinește astăzi vârsta de 69 de ani. Născut într-o zi de sărbătoare pentru creștinii ortodocși, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea