Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șoferi din Alba, „prieteni” cu sticla, prinși de polițiști în weekend: Care a fost cea mai mare alcoolemie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi din Alba, „prieteni” cu sticla, prinși de polițiști în weekend: Care a fost cea mai mare alcoolemie

Polițiștii din județul Alba au depistat în trafic mai mulți șoferi care s-au abătut de la normele de siguranță în trafic. Astfel, ieri au fost prinși trei șoferi care se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 15 octombrie 2022, în jurul orei 01,30, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 30 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Cuza Vodă din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 15 octombrie 2022, în jurul orei 19,45, polițiștii din Cugir au depistat un bărbat de 40 de ani, din Vinerea, în timp ce conducea un tractor, pe raza localității Vinerea, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că remorca atașată tractorului nu este înmatriculată în circulație, iar pentru materialul lemnos transportat cu aceasta, bărbatul nu deținea documente legale de proveniență și transport.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Cercetările sunt continuate.

La data de 15 octombrie 2022, în jurul orei 19,45, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Gârda de Sus, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 750, pe raza comunei Gârda de Sus, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,80 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de UMANITATE la Alba Iulia: Șoferul unui autobuz a oprit în trafic pentru a salva un cățel care umbla dezorientat printre mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de UMANITATE la Alba Iulia: Șoferul unui autobuz a oprit în trafic pentru a salva un cățel care umbla dezorientat printre mașini Un șofer de autobuz din Alba Iulia a dat dovadă de umanitate marți, în timp ce se afla în trafic, pe linia 103, Centru- Cetate. Mihai a oprit pentru a ajuta un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea