Rămâi conectat

Actualitate

Șoferi băuți opriți în weekend de polițiștii din Alba. Un albaiulian și un aiudean conduc în topul alcolemiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci șoferi aflați în stare de ebrietate au fost opriți în trafic și sancționați în weekend de polițiștii rutieri din Alba.

Doi dintre bărbați sunt din Aiud, unul din Alba Iulia și câte unul din Plopeni – judeţul Prahova, respectiv Micăsasa – judeţul Sibiu.

Potrivit IPJ Alba, „la data de 08.01.2016, ora 13.08, pe strada Moţilor din Aiud, poliţiştii rutieri din Aiud au oprit pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din municipiu.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de

0,72 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

La data de 09.01.2016, ora 0740, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au oprit pentru control, un autoturism condus pe C-lea Moţilor din Alba Iulia, de un bărbat de 57 de ani, din Plopeni, judeţul Prahova.

În urma testării conductorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

La data de 10.01.2016, în jurul orelor 01.50, pe strada Octavian Goga din Alba Iulia, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, care conducea un autoturism fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de tânărul conducător auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

La data de 09.01.2016, în jurul orelor 19.40, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza comunei Crăciunelu de Jos, au oprit un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Micăsasa, judeţul Sibiu.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată din luna mai 2015.

Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

 

La data de 10.01.2016, orele 19,55, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat, pe raza localităţii Rădeşti, pe un bărbat de 36 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,57 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei,

Faţă de şoferul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.”

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO| SUBIECTE BACALAUREAT 2024, la Limba Română. Ce au avut de rezolvat absolvenții de liceu

Ziarul Unirea

Publicat

în

SUBIECTE BACALAUREAT 2024, la Limba Română. Ce au avut de rezolvat absolvenții de liceu Absolvenții de liceu care dau examenul de Bacalaureat 2024 susțin astăzi proba la Limba și literatura română. În spațiul public au apărut primele imagini cu subiectele de la Limba și literatura română, potrivit stirileprotv.ro. Citește și: Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea