Șofer urmărit de polițiști, în Zlatna – A fugit și a abandonat autoturismul cu care transporta, pe bancheta din spate, doi viței furați

Poliţiştii din Zlatna l-au depistat pe un bărbat, din judeţul Vâlcea, în timp ce, fără a poseda permis, conducea un autoturism în care se aflau doi viţei furaţi din judeţul Sibiu.

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 03.45, poliţiştii de siguranţă publică din Zlatna, în timp ce acţionau pe D.N. 74, pe raza localităţii Pătrîngeni, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism ce circula în direcţia Alba Iulia – Zlatna.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţiştilor, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind găsit, abandonat, pe strada Gării din Zlatna.

În autoturism, pe bancheta din spate, au fost găsiţi doi viţei, de cca. 6 săptămâni, pe care poliţiştii i-au scos din autoturismul abandonat şi i-au lăsat în custodia unui cetăţean din zonă.

Ulterior, polițiștii l-au identificat pe şoferul autoturismului, un tânăr de 29 de ani, din comuna Olanu, judeţul Vâlcea, ce nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din cercetări a rezultat că cei doi viţei găsiţi în autoturismul abandonat de acesta ar fi fost furaţi din comuna Jina, judeţul Sibiu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt şi conducere fără permis precum şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise aceste fapte.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...