Rămâi conectat

Actualitate

Situație ALARMANTĂ în Poliția din România. Din TREI candidați, DOI pică testul de LOGICĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

O situație incredibilă a fost descrisă de Ministerul Afacerilor Interne. Potrivit unor statistici, doi din trei polițiști care au susținut testele de logică le-au picat, lucru foarte alarmant.

La sfârșitul anului trecut, Garda de Coastă Tulcea a scos la concurs șapte posturi vacante de ofițer de poliție, în condițiile legii și conform schemei de organizare a structurilor operative.

La concurs au putut participa agenți de poliție care au îndeplinit criteriile prevăzute de organizatorii respectivului concurs, iar posturile vacantate au apărut după valul de pensionări din Ministerul Afacerilor Interne.

Un număr de 360 de agenți s-au prezentat la concurs, iar toți aveau studii superioare, condiție obligatorie pentru ca dosarul de concurs să fie acceptat. Numai că – după ce foarte mulți polițiști au devenit criminali cu acte în regulă sau pedofili, în pofida testărilor psihologice pe care le dădeau an de an – ”bateriile de teste” au fost modificate.

Nu radical, s-a umblat doar pe ici, pe colo, și anume în părțile… logice. Au fost propuse mult mai multe exerciții la capitolul ”logică”, iar candidații la cele șapte funcții de ofițer ar fi trebuit să nu întâmpine, totuși, greutăți incomensurabile. Însă teoria este una, practica dovedindu-se cu totul altceva.

„Rezultatele au fost dezastruoase. Doi din trei candidați au picat exaamenul și nu au mai ajuns la probele scrise, pentru că exercițiile de logică le-au stat în gât, precum oasele de pește”, scrie Cancan.

Sursa Evz.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cinci doctori și o asistentă, săltați și audiați de procurori după ce au luat mită de peste 40 de ori: Cadrele medicale nu ar fi primit doar bani, ci şi borcane cu miere de albine sau bulion

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci doctori și o asistentă, săltați și audiați de procurori după ce au luat mită de peste 40 de ori: Cadrele medicale nu ar fi primit doar bani, ci şi borcane cu miere de albine sau bulion Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au început audierile într-un dosar de luare de mită după ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea