Rămâi conectat

Actualitate

Sfârşit îngrozitor pentru un copil român paralizat, în Italia. A murit după ce propria mamă l-a lăsat să zacă în soare ore în șir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sfârşit îngrozitor pentru un copil român paralizat, în Italia. A murit după ce propria mamă l-a lăsat să zacă în soare ore în șir

O româncă de 45 de ani a fost arestată în Italia, fiind suspectată că şi-a lăsat fiul bolnav în soare, mai multe ore. Copilul a murit din cauza expunerii excesive la căldură şi a arsurilor solare suferite.

Cazul tulburător a avut loc în oraşul Catania din Sicilia. O româncă de 45 de ani a fost arestată de carabinieri, fiind acuzată că şi-a lăsat fiul paraplegic în soare până când copilul a decedat.

Nu se ştie deocamdată dacă femeia l-a uitat pur şi simplu în arşiţa soarelui, aceasta fiind cunoscută ca având probleme cu băutura, sau dacă a fost un act premeditat. Cert este că românca a anunţat poliţia abia după 36 de ore de la tragicul eveniment.

Ajunşi la faţa locului, carabinierii au găsit băiatul pe pat, într-o cameră cu aerul condiţionat pornit. Modul în care femeia a justificat decesul copilului, dar şi declaraţiile contradictorii ale acesteia, au ridicat suspiciuni, aşa că militarii au cerut autopsia băiatului, potrivit publicaţiei La Stampa.

Astfel, s-a aflat că băiatul a murit în jurul datei de 15 august, din cauza expunerii prelungite la soare. La acea dată, în Sicilia s-au înregistrat temperaturi record.

Românca de 45 de ani avea custodia exclusivă a fiului ei de 14 ani, după ce tatăl copilului a murit. Când acesta era în viaţă, cei doi părinţi au fost denunţaţi pentru un episod de abandon al băiatului.

Femeia a fost arestată şi dusă la închisoarea din Catania, unde va rămâne până la finalizarea anchetei şi începerea procesului.

sursa:adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea