Rămâi conectat

Actualitate

Sfârşit îngrozitor pentru un copil român paralizat, în Italia. A murit după ce propria mamă l-a lăsat să zacă în soare ore în șir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sfârşit îngrozitor pentru un copil român paralizat, în Italia. A murit după ce propria mamă l-a lăsat să zacă în soare ore în șir

O româncă de 45 de ani a fost arestată în Italia, fiind suspectată că şi-a lăsat fiul bolnav în soare, mai multe ore. Copilul a murit din cauza expunerii excesive la căldură şi a arsurilor solare suferite.

Cazul tulburător a avut loc în oraşul Catania din Sicilia. O româncă de 45 de ani a fost arestată de carabinieri, fiind acuzată că şi-a lăsat fiul paraplegic în soare până când copilul a decedat.

Nu se ştie deocamdată dacă femeia l-a uitat pur şi simplu în arşiţa soarelui, aceasta fiind cunoscută ca având probleme cu băutura, sau dacă a fost un act premeditat. Cert este că românca a anunţat poliţia abia după 36 de ore de la tragicul eveniment.

Ajunşi la faţa locului, carabinierii au găsit băiatul pe pat, într-o cameră cu aerul condiţionat pornit. Modul în care femeia a justificat decesul copilului, dar şi declaraţiile contradictorii ale acesteia, au ridicat suspiciuni, aşa că militarii au cerut autopsia băiatului, potrivit publicaţiei La Stampa.

Astfel, s-a aflat că băiatul a murit în jurul datei de 15 august, din cauza expunerii prelungite la soare. La acea dată, în Sicilia s-au înregistrat temperaturi record.

Românca de 45 de ani avea custodia exclusivă a fiului ei de 14 ani, după ce tatăl copilului a murit. Când acesta era în viaţă, cei doi părinţi au fost denunţaţi pentru un episod de abandon al băiatului.

Femeia a fost arestată şi dusă la închisoarea din Catania, unde va rămâne până la finalizarea anchetei şi începerea procesului.

sursa:adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea