Rămâi conectat

Politică Administrație

Ședință la Consiliul Județean Alba. Se împart banii pentru drumuri și se aprobă internet gratis la țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 27 august, la Consiliul Județean va avea loc ședința ordinară aferentă lunii august. Cele mai importante proiecte de hotărâre de pe ordinea de zi se referă la repartizarea sumelor alocate recent de Guvern pentru drumurile judeţene şi comunale din Alba și amenajarea centrului multifuncţional de sănătate la Ocna Mureş,

sedinta CJ AlbaProiectul ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri în Inventarul proprietăţii private a Judeţului Alba şi aprobarea concesionării acestora către SC APA-CTTA SA.
  2. Proiect de hotărâre pentru modificarea articolului 4 al Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 117/2015 privind aprobarea modificării valorii de inventar a unor bunuri imobile ca urmare a realizării unor lucrări de investiţii.
  3. Proiect de hotărâre privind declararea apartenenţei spaţiilor aferente etajului I al clădirii situate în oraşul Ocna Mureş, str. Axente Sever nr. 43 A, la domeniul public al Judeţului Alba şi constituirea dreptului de administrare în favoarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, în vederea amenajării unui centru multifuncţional de sănătate.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor procese-verbale de vecinătate.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Organigramei şi a Statului de funcţii ale aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Alba.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Statului de funcţii al Teatrului de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Statului de funcţii al Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.
  8. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judeţului Alba în Adunarea Generală a Acţonarilor la Societatea „Parcul Industrial Cugir” SA.
  9. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Acordului de asociere între Judeţul Alba, prin Consiliul Judeţean Alba şi Asociaţia Parcurilor Industriale, Tehnologice, Ştiinţifice şi a Incubatoarelor de Afaceri din România, în vederea organizării celei de a III-a Conferinţe Naţionale Multidisciplinare „Profesorul Ion D. Lăzărescu, fondatorul Şcolii româneşti de teoria aşchierii”.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului-cadru de cooperare pentru implementarea Proiectului „Realizarea unor puncte de acces liber la internet în locaţii publice din comunele judeţului”.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de şcolarizare pentru anul şcolar 2015-2016 desfăşurat de către Serviciul de formare continuă „Şcoala de Arte şi Meşteşuguri” din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.
  12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului general al cheltuielilor necesare realizării investiţiei „Restaurare, reabilitare şi refuncţionalizare pentru clădire corp C3 în MUSEIKON”, actualizat.
  13. Proiect de hotărâre pentru modificarea articolului 4 al Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 2/2015 privind utilizarea excedentului bugetului instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, în anul 2015.
  14. Proiect de hotărâre pentru aprobarea repartizării sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale, pe anul 2015.
  15. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba, a bugetului propriu al Judeţului Alba şi a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2015.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea