Rămâi conectat

Actualitate

Școală Politică la Arieseni, organizată de TNL Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

 

În perioada 8-10 Februarie, organizaţia de tineret a PNL Alba Iulia a organizat “Şcoala Politică de Iarnă“, locația aleasă pentru eveniment fiind staţiunea montană Arieşeni. 

“În cadrul acestei activităţi, tinerii au avut ocazia să afle lucruri noi despre diverse teme, care ţin de comunicare şi de doctrina liberala. Alături de aceştia, au fost prezenţi atât preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, cât şi vicepreşedinţii Simion Creţu şi Florin Roman.

Zona nu a fost aleasă întâmplător, tinerii dorind să profite de zăpadă şi mai ales de Serbările Zăpezii, eveniment care a avut loc în acest sfârşit de săptămână. Şcoala politică a avut ca temă atât campania de comunicare publică, cât şi liberalismul.

La eveniment au participat aproximativ 35 de tineri, dornici să aprofundeze doctrina liberală şi să analizeze necesitatea, scopul şi obiectivele campaniei de comunicare publică, sub îndrumarea asist. univ. Claudiu Stefani”, se arată într-un comunicat remis presei de TNL Alba Iulia.

 “În cadrul Şcolii Politice am încercat sa le oferim tinerilor posibilitatea de a acumula cunoştinţe noi în ceea ce priveşte comunicarea publică, de a aprofunda doctrina liberală, însă şi de a-şi dezvolta capacitatea de muncă în echipă.  A fost o dezbatere interactivă, la care toţi participanţii şi-au adus aportul, lucru care a nu a făcut decât să mă bucure şi să mă facă să cred că acţiunea a fost un real succes”  a declarat legat de acest eveniment preşedintele TNL Alba Iulia, Gabriel Lupea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO

Bera Larisa

Publicat

în

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO Guvernul român anunță o zi deosebită pentru patrimoniul național: Ansamblul monumental „Calea Eroilor” creat de Constantin Brâncuși la Târgu Jiu și Frontierele Imperiului Roman – Dacia au fost acceptate pentru includerea în lista patrimoniului mondial UNESCO. Această veste a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea