Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Şcoala „Ion Maiorescu” Bucerdea Grânoasă: Clopoţelul a sunat ultima oară pentru elevi şi… două dăscăliţe

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 La Școala „Ioan Maiorescu” Bucerdea Grânoasă, clopoțelul a sunat pentru ultima oară în acest an școlar. Prezenți încă de la primele ore ale dimineții, îmbrăcați în straie de sărbătoare, elevii și cadrele didactice au răspuns prezent la ultima strigare a catalogului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

u fost alături de ei la cest ceas al despărțirii de școală și al bilanțului părinții elevilor, primarul reales al comunei Ioan Aldea, poliţistul Gheorghe Şarlea și nu în ultimul rând, cel pentru care această școală i-a fost și-i va rămâne „rădăcina firii sale de Om”, fostul director Emil Voicu.

    Inimile înfierbântate de emoție concurau cu soarele dogoritor și, după scurte alocuțiuni rostitede directorul Vasile Bărbuleț și de către primar, cadrele didactice au făcut bilanțul realizărilor din acest an şcolar, al olimpiadelor şi concursurilor școlare și extrașcolare.

    Au fost evidențiate rezultatele bune la învățătură și purtare,  foarte bunele clasări la olimpiade, precum cea de matematică și chimie, realizate de elevul Vasile Sevestrean, din clasa a VIII-a care, chiar dacă provenea de la o școală din mediul rural, a surclasat pe mulți elevi ai unor școli cu mari pretenții din mediul urban( locul II la faza județeană la olimpiada de chimie și de matematică, locul I la concursul județean „Viitorii matematicieni”, Cangurul etc.), dar și rezultatele la  faza județeană a olimpiadelor de religie, geografie sau istorie ori a altor concursuri școlare regionale, interregionale, naționale.

    Fiecare efort, grație susținerii Consiliului Local și a Primăriei care au contribuit cu o sumă consistentă pentru achiziția de cărți de premii, a fost răsplătit cu aplauze, coronițe de flori, diplome, reviste și cărți.

    Clopoțelul a sunat pentru ultima oară și și-au luat  rămas bun de la școală și prof. Maria Roșa și ed. Mariana Rado,  pentru care, de acum încolo, septembrie va fi luna în care zumzetul școlii va fi surd, ele pensionându-se. „Vacanță plăcută, dragi elevi și … pensie liniștită, stimate colege!”, a declarat înv. Ştefan Mezei, consilierul educativ al şcolii. 

RobertGHERGU 

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea