Schimbare în Consiliul de administraţie la Fabrica de Arme Cugir

Schimbare în Consiliul de administraţie la Fabrica de Arme Cugir

După demiterea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei, pentru problemele industriei de apărare, Ion Radu a fost schimbat şi din calitatea de preşedinte al Consiliului de Administraţie la Fabrica de Arme Cugir.

Înlocuirea acestuia din respectiva structură s-a făcut cu generalul de aviaţie Constantin Croitoru (fost director general al Companiei Naţionale Romarm SA), actualmente consilier al Ministrului Economiei, Niculae Bădălău. Astfel, Consiliul de Administraţie al fabricii cugirene de armament este format din: Constantin Croitoru – preşedinte, Diana Ioana Florea – membru, Nicolae Conţan – membru. Funcţia de

administrator special al societăţii este ocupată de Cornel Murg, director cabinet – Ins­tituţia Prefectului Alba. El îl înlocuieşte în această calitate pe Bogdan Andronic, promovat secretar de stat la Ministerul Economiei.

Potrivit surselor, indemnizaţiile membrilor CA sunt destul atractive, acestea ridicându-se la 20% din salariul directorului general (care are peste 17 mii de lei/lună), iar cea a administratorului special reprezintă 90% din salariul conducătorului Fabricii de Arme. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...