Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

SCANDAL provocat de un cugirean băut, pe scara blocului. Acesta și-a agresat trei vecine și a provocat o serie de distrugeri imobilului

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Un bărbat din Cugir a fost reținut de polițiștii din oraș după ce, în seara zilei de duminică, a provocat un scandal în blocul în care locuiește. Acesta, cunoscut ca având un comportament violent în momentele în care este băut, și-a amenințat și agresat vecinele.

La data de 09 septembrie 2019, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din Cugir, care este cercetat pentru amenințare, lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și distrugere.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în seara zilei de 08 septembrie 2019, în timp ce se afla în scara blocului în care locuiește, ar fi provocat un scandal, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, amenințându-le și agresându-le pe trei femei de 37, 39 și 66 de ani, care locuiesc în același bloc. De asemenea, bărbatul a provocat daune materiale imobilului, iar pe una dintre femei nu a lăsat-o să iasă afara din locuință.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Aba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Noaptea Cercetătorilor Europeni 2024 la Alba Iulia: Ateliere creative pentru cei mici la Muzeul Unirii Noaptea Cercetătorilor Europeni se organiează anul acesta în 400 de orașe din 25 de țări europene, printre care și Alba Iulia. Vineri, 27 septembrie 2024, participanții la eveniment se pot bucura de lumea fascinantă a științei prin experimente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea