Rămâi conectat

Actualitate

Scandal cu capete sparte într-un bar din Vinţu de Jos

Bogdan Presecan

Publicat

în

Dumincă dimineaţa, 5 februarie, în jurul orei 3.30, după o noapte în care au băut şi au petrecut într-un bar din Vinţu de Jos, cinci tineri din aceeaşi localitate au început un scandal în urma căruia unul dintre ei a necesitat internarea în spital.

Poliţiştii care s-au deplasat la localul public au constatat că în urma unor discuţii în contradictoriu, B.M.I., de 23 de ani, din Vinţu de Jos, împreuna cu M.R.N., de 25 de ani, din aceeaşi comună, i-au lovit cu pumnii şi picioarele pe T.S.N., de 24 de ani, D.A.I., de 22 de ani, şi S.F., de 20 de ani, toţi din Vinţu de Jos. În timpul altercaţiei, din cauză că D.A.I. a sunat la 112, B.M.I. i-a spart telefonul, după care a continuat să distrugă o parte din mobilierul barului. Din cauza loviturilor primite T.S.N. a fost transportat la Spitalul Municipal Sebeş unde a rămas internat prezentând mai multe leziuni la nivelul capului şi a corpului. Cei doi agresori sunt cercetaţi penal în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe si distrugere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea