Rămâi conectat

Actualitate

SC SATEX SRL A ÎMPLINIT 20 DE ANI

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Zilele trecute, societatea comercială SC SATEX SRL a sărbătorit 20 de ani de la înfiinţare. Această societate a pornit la drum cu un număr de 5 angajaţi, reuşind de-a lungul anilor să se dezvolte, având în acest moment 55 de angajaţi. Deşi începutul a fost greu, societatea a rezistat pe piaţa firmelor din Alba, dezvoltându-se odată cu municipiul Alba lulia. Dezvoltarea societăţii s-a făcut prin profesionalismul conducerii şi în special al administratorului loan Lazăr, care a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a face din această firmă un brand de referinţă în judeţul Alba, şi nu numai, respectându-şi clienţii şi colaboratorii. În acest moment firma desfăşoară activităţi în domeniul hotelier, Hotel Tara, „Vila Elisabeta”, şi un service auto.
Serviciile oferite de SATEX au fost tot timpul la cele mai înalte standarde, acest lucru fiind recunoscut de colaboratorii şi clienţii din ţară şi străinătate. În final nu trebuie uitat faptul că eforturile conducerii şi ale angajaţilor au fost deseori răsplătite de autorităţile din judeţul Alba, firma obţinând trofee importante, certificări de calitate care confirmă nivelul de modernitate şi responsabilitate al societăţii.
Cu acest prilej dorim societăţii SC SATEX SRL o activitate cât mai îndelungată pe piaţa firmelor din Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea