Şapte din zece persoane consumă carne de pui de mai multe ori pe săptămână. 77% se aprovizionează din hipermarket sau supermarket – STUDIU Transavia
Transavia, cel mai mare producator de carne de pui din Romania si una dintre cele mai importante afaceri de familie locale, lanseaza rezultatele unui studiu de piata national prin care si-a propus sa analizeze obiceiurile romanilor in ceea ce priveste consumul de carne de pui.
Acest studiu vine si in contextul in care compania a implinit anul trecut 25 de ani de la infiintare.
Rezultatele studiului plaseaza *carnea de pui in topul preferintelor romanilor, 7 din 10 persoane sustinand ca o utilizeaza pentru pregatirea meselor de mai multe ori pe saptamana*. Tipurile de carne de pui gatite cel mai des sunt pieptul de pui (82%), pulpele superioare de pui (77%) si pulpele inferioare de pui (72%). Totodata, in urma rezultatelor studiului, Fragedo este cel mai consumat brand de carne de pui din tara, ales de peste 33% dintre romani.
*Hypermarketurile si supermarketurile raman cele mai frecventate locuri de unde romanii aleg sa cumpere carnea de pui (77%)*, magazinele fizice specializate fiind preferate de un numar mult mai mic de persoane (49%), in timp ce doar 46% dintre respondenti au declarat ca merg in magazinele alimentare obisnuite. Studiul Transavia evidentiaza si o serie de date
interesante despre felul in care gatesc romanii carnea de pui, pe baza lor fiind realizat un top al celor mai populare retete cu carne de pui in Romania.
Studiul a fost efectuat in parteneriat cu compania de cercetare de piata iSense Solutions pe un esantion de 520 de persoane, barbati si femei cu varste de peste 18 ani, din mediul urban, care obisnuiesc sa gateasca cel putin o data pe saptamana.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Economie
Anunț prelungire apeluri de selecție proiecte măsurile: M1/6B, M2/2A, M3/6A EURI, M3/6A FEADR, M6/3A
Anunț prelungire apeluri de selecție GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA ŢARA SECAŞELOR ALBA-SIBIU anunță public prelungirea sesiunilor de cereri de proiecte LEADER aferentă măsurilor: I.MĂSURA M1/6B-,,Dezvoltarea si modernizarea satelor din microregiunea Ţara Secașelor” Număr de referință al sesiunii cererii de proiecte: M19.2-M1/6B-07/18.10.2024-31.10.2024 Data limita pentru depunerea proiectelor: 27 noiembrie 2024. II.MĂSURA M2/2A – ,,Soluţii inovative […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum o zi
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 4 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum o zi
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii
-
Ştirea zileiacum o zi
21 noiembrie: Zece ani de la tragedia aviatică de la Mălâncrav. Ziua când Alba Iulia a pierdut un tânăr pilot căpitan