Rămâi conectat

Economie

Şapte din zece persoane consumă carne de pui de mai multe ori pe săptămână. 77% se aprovizionează din hipermarket sau supermarket – STUDIU Transavia

Ziarul Unirea

Publicat

în

URS Construct

Transavia, cel mai mare producator de carne de pui din Romania si una dintre cele mai importante afaceri de familie locale, lanseaza rezultatele unui studiu de piata national prin care si-a propus sa analizeze obiceiurile romanilor in ceea ce priveste consumul de carne de pui.

Acest studiu vine si in contextul in care compania a implinit anul trecut 25 de ani de la infiintare.

Rezultatele studiului plaseaza *carnea de pui in topul preferintelor romanilor, 7 din 10  persoane sustinand ca o utilizeaza pentru pregatirea meselor de mai multe ori pe saptamana*. Tipurile de carne de pui gatite cel mai des sunt pieptul de pui (82%), pulpele superioare de pui (77%) si pulpele inferioare de pui (72%). Totodata, in urma rezultatelor studiului, Fragedo este cel mai consumat brand de carne de pui din tara, ales de peste 33% dintre romani.

*Hypermarketurile si supermarketurile raman cele mai frecventate locuri de unde romanii aleg sa cumpere carnea de pui (77%)*, magazinele fizice specializate fiind preferate de un numar mult mai mic de persoane (49%), in timp ce doar 46% dintre respondenti au declarat ca merg in magazinele alimentare obisnuite. Studiul Transavia evidentiaza si o serie de date

interesante despre felul in care gatesc romanii carnea de pui, pe baza lor fiind realizat un top al celor mai populare retete cu carne de pui in Romania.

Studiul a fost efectuat in parteneriat cu compania de cercetare de piata iSense Solutions pe un esantion de 520 de persoane, barbati si femei cu varste de peste 18 ani, din mediul urban, care obisnuiesc sa gateasca cel putin o data pe saptamana.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Știri recente din categoria Economie

Economie

Comunicat de presă PNRR: anunț începere proiect „Digitalizarea Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud anunță începerea activităților proiectului „Digitalizarea Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud”, finanțat prin Planul National de Redresare si Rezilientà, Pilonul II: Transformare Digitală, COMPONENTA: 7 – Transformare digitală, INVESTIȚIA: I3. Realizarea sistemului de eHealth și telemedicină, Investiția specifică: I3.3 – Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea