Rămâi conectat

Curier Județean

Sancționat de jandarmi pentru că a făcut scandal într-un bar din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat în vârsta de 44 de ani a fost sancţionat de jandarmi azi-noapte pentru că nu a vrut să plece dintr-un bar situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alba Iulia.

duba jandarmiPotrivit Maiorului  Jurcoveţ Cosmin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba, “bărbatul era in stare avansată de ebrietate şi dorea să–şi continue aventurile bahice, spre nemulţumirea barmanului şi proprietarului localului. Fiind refuzat atunci când a mai cerut de băut, clientul a devenit recalcitrant, jignindu-i pe cei doi şi tulburând activitatea în incintă timp de câteva zeci de minute. În cele din urmă a consimţit să plece, nu înainte de a le spune că se va întoarce “imediat ce găseşte o bâtă”  cu ajutorul căreia să-i convingă probabil să-l servească în continuare cu alcool.

Un echipaj de jandarmerie, anunţat prin apel la 112, l-a depistat în preajma barului, înainte de a-şi pune în aplicare intenţiile şi l-a convins să revină la gânduri mai bune. Identificat ca fiind  D.C. din comuna Galda de Jos, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei şi i s-a pus în vedere ca pe viitor să evite un astfel de comportament, neagreat de societate şi sancţionat de lege.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea