Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, pe “Cetate”, CSM Unirea Alba Iulia – Corvinul Hunedoara | “Alb-negrii”, față-n față cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, la ora 17.00, pe “Cetate”, în a 4-a rundă din play-off-ul Seriei 9 a eșalonului terț, duel extrem de dificil pentru CSM Unirea Alba Iulia (poziția a 4-a, 31 de puncte), ce va avea în față liderul imbatabil Corvinul Hunedoara (ce are cu 30 de puncte mai mult).

Trupa lui Florin Maxim și-a arărat forța etapa precedentă, când a câștigat clar la Cugir, scor 4-1, și, cu 10 victorii succesive, este deja campioană a seriei și calificată la barajul de promovare, cu toate că mai sunt 6 întâlniri de disputat.

Ne așteaptă, din nou, o confruntare foarte grea contra Corvinului, marea favorită la promovare. Știm forța adversarului, s-a văzut aceasta și în recenta dispută de la Cugir, iar noi am luat pulsul hunedorenilor în urmă cu trei săptămâni (n.a. – în prima etapă din play-off, 1-3, lângă furnale). Vom face tot ce depinde de noi pentru a ne ridica nivelul evoluției și a opune o rezistență, în ideea de a lua puncte”, a spus Marcel Rusu, antrenor care are tot lotul la dispoziție, inculsiv algerianul Benkirat, căruia i-a expirat suspendarea de 3 meciuri.

“Alb-negrii” sunt într-o evidentă scădere de turație, cu un singur punct acumulat în ultimele 4 dispute, după ce au început anul cu două victorii succesive (ultimul succes, în 18 martie, acasă, cu Avântul Reghin, scor 4-0). Hunedorenii s-au impus în ultimele 6 confruntări, primind un singur gol, iar ultima partidă adjudecată de albaiulieni a fost în 2018 (2-0 pe “Cetate”, în august)! Elocvent este și raportul jocurilor directe cu reprezentantele Albei în actuala ediție: 10 partide câștigate de “corbii albaștri”, golaveraj general 33-2!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, victorie extraordinară contra Serbiei la Europeanul Under 18 de volei feminin de la Blaj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Victorie extraordinară obținută de reprezentativa României în a doua etapă a grupelor Campionatului European de volei feminin Under 18 de la Blaj. „Tricolorele” au învins Serbia, scor 3-1 (25-12, 21-25, 25-15, 25-21), luându-și revanșa pentru eșecul din finala mică a Balcaniadei de acum două săptămâni. A fost primul succes repurtat de România la Europene, echipa […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea