Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – Sticla Arieșul Turda | “Alb-negrii”, în căutarea celei de-a treia victorii stagionale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia apare pentru a treia oară în această stagiune, sâmbătă, de la ora 17.00, pe “Cetate”, oponenta grupării din Cetatea Marii Uniri fiind Sticla Arieșul Turda (locul șase, cu 7 puncte).

“Alb-negrii”, clasați pe poziția a 10-a, cu 6 puncte, prezintă un parcurs imaculat în fața suporterilor, cu două jocuri câștigate, fără a primi gol, golaveraj 7-0, în disputele cu Gloria Bistrița și CSC Sânmartin. Imbatabili pe teren propriu, uniriștii vizează a treia victorie internă, în contextul unui program dificil în rundele ce urmează, însă nu va fi simplu împotriva unei formații ce nu se regăsește în ultimele etape (un punct adjudecat în 3 întâlniri, dintre care două pierdute pe tren propriu, fără a marca). În plus, albaiulienii au probleme de efectiv, cu trei jucători de bază, Bârdea, I. Neag și Mardare, ce nu sunt la dispoziția antrenorului Mihai Manea.

Ne așteaptă o confruntare dificilă, din pricina accidentărilor, având câțiva jucători de bază indisponibili. Jucăm împotriva unui adversar incomod, încă nu suntem la ritmul dorit, dar este clar că ne dorim să cucerim toate punctele, extrem de importante în economia campionatului”, a spus antrenorul Mihai Manea.

Până în prezent, parcursul Unirii Alba Iulia în actuala ediție s-a călăuzit după principiul “una rece” (înfrângere la limită, în deplasare), “alta caldă” (succese detașate acasă), în vreme ce oponenții din județul vecin au început sezonul în trombă, maximum de puncte după două meciuri (inclusiv o victorie la Galda), dar s-au stins încet, pe măsura trecerii etapelor.

Tot în această rundă, astăzi, Metalurgistul Cugir (locul 12, 5 puncte), fără Vitinha – suspendat, evoluează în deplasare, de la ora 17.00, cu AFC Odorheiu Secuiesc (locul 13, 4 puncte). Formația din Harghita, “regina remizelor” din Seria a 5-a, nu a cunoscut gustul succesului, având 4 egaluri din 5 jocuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea