Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 15.00, Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj | “Virușii verzi” atacă Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir evoluează sâmbătă, la ora 15.00, pe “Arena Cugir”, pe teren propriu cu Sănătatea Cluj, meci contând pentru etapa a 7-a a eșalonului terț.

Un duel dificil pentru gruparea de sub Drăgana împotriva “virușilor verzi”, Sănătatea Cluj reușind lovitura “16”-imilor de finală ale Cupei României, după ce a eliminat Viitorul Constanța, deținătoarea trofeului, în cursul săptămânii trecute.

Poziționați pe locul al 14-lea în Seria a 5-a, “roș-albaștrii” conduși de Lucian Itu au doar o victorie în acest sezon, acumulând 5 puncte. Metalurgistul Cugir a înregistrat două eșecuri la rând, fără a înscrie, iar la precedenta reprezentație internă a pierdut net, 0-3, cu Luceafărul Oradea. În Liga a 3-a, gruparea clujeană a strâns 7 puncte (două victorii externe, la Bistrița și Turda), clasându-se pe poziția a 12-a a ierarhiei, ultimul rezultat înregistrat fiind 0-1 pe teren propriu cu Fotbal Comuna Recea.

Sănătatea dispune de un efectiv extrem de experimentat, cu jucători în vârstă, cu state vechi în fotbalul românesc, nume precum Lăzăreanu (38 ani), I. Rada (37 ani), D. Matei (38 ani), L. Rus (34 ani), Ciupe (35 ani), D. Roman (33 ani) sau Tilincă (40 ani), cei șapte “veterani” totalizând 255 de ani!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea