Rămâi conectat

Curier Județean

SÂMBĂTĂ| Alba Mall sărbătoreşte 6 ani de existenţă: Concert Delia, Garda Romană, tombolă cu premii consistente şi alte surprize

Alexandra Mates

Publicat

în

La 6 ani de la momentul în care îşi deschidea oficial porţile, cel mai important centru comercial din judeţul Alba se dinamizează şi se reconfigurează conform aşteptărilor clienţilor. O nouă imagine, mai “fresh”, mai prietenoasă şi mai atractivă şi un plus consistent de creativitate în generarea şi promovarea de evenimente sunt primele etape ale unui proces de rebranding care a început deja şi care,  estimează reprezentanţii Alba Mall, nu se va încheia niciodată, pentru că, spun ei, “ într-o activitate atât de dinamică nu ai şanse să rezişti pe termen lung decât dacă ai curajul să te reinventezi mereu”.

Pe lângă noua identitate, la Alba Mall este implementat şi un nou concept: shopping mall inclusive care cuprinde toate laturile actuale ale shoppingului de tip family, începând de la pet shop, beauty, fashion, locuri de joacă şi până la food-court, cinema şi noi magazine ale unor branduri puternice, internaţionale.

Atelerul creativ va oferi noi formule pentru petrecerea timpului în aşa fel încât mall-ul să devină un veritabil centru comunitar în această privinţă. La acest deziderat va contribui şi cinematograful ce se va deschide aici până în primăvara lui 2014. Noua imagine Alba Mall va fi completată printr-o serie continuă de evenimente, de la concerte la expoziţii, de la promoţii şi reduceri la premii cum nu s-au mai văzut vreodată.

Noul administrator al centrului comercial este Voicu Vuscan, un tânăr cu un background solid în management comercial.

“Dorim să alăturăm standardelor şi tendinţelor curente o viziune care să echilibreze aşteptările, atât la nivel de facility prin crearea de noi puncte de interes care să crească gradul de confort al clienţilor cât şi în zona de food sau în zona magazinelor. Suntem în discuţii cu investitori împreună cu care să reconfigurăm zona de fashion prin noi branduri naţionale şi internaţionale. În următoarea perioadă toţi cei care vor intra în centrul cmercial Alba Mall vor putea observa o nouă dinmaica şi un plus de atractivitate pentru shoppingul actual. În egală măsură, împreună cu un important operator cinematografic, vom dezvota un cinematograf standardizat conform clasificărilor actuale” , a declarat Voicu Vuscan.

Pe 30 noiembrie 2013 centrul comercial Alba Mall aniversează 6 ani. Cu acest prilej se vor organiza o serie de evenimente care să marcheze momentul aniversar: The big six- shopping and party mix! Pe lângă concertul Delia, programat la ora 21.00, albaiulienii vor avea parte de reprize de fidelizare, o tombolă în cadrul căreia se vor premia clienţii prezenţi la aniversare cu produse şi accesorii de top. 6 tablete cu sistem android, câte una pentru fiecare an de existenţă a centului comercial, vor fi puse la bătaie într-un eveniment inedit pus în scena alături de legionarii Gărzii romane Appulum. Nu va lipsi nici torul aniversar, cel mai delicios moment al serii, servit în compania selectă a Deliei. Aniversarea reprezintă un bun prilej pentru amatorii de shopping de a se confrunta cu cele mai bune preţuri în cea mai lungă noapte a cumpărăturilor de toamnă, începând cu ora 19.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea