Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, 4 mai, ora 12.00, la Baza „Winner’s Club Țălnar din Alba Iulia: lansare de carte “O viață de câine – istoria unui suporter dinamovist”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Lansarea cărții “O viață de câine – istoria unui suporter dinamovist” se va produce la Alba Iulia, sâmbătă, 4 mai, la ora 12.00, la Baza Sportivă “Winner’s Club Țălnar”.

Autor este Sabin Dăniță, într-un dialog cu Silviu Ciuhulescu, despre istoria unei mari iubiri: Dinamo, iar prefața este semnată de reputatul antrenor albaiulian Cornel Țălnar. Evenimentul va cuprinde o sesiune de autografe ale autorilor și ale legendelor dinamoviste, un meci între fostele glorii și suporteri, dar și o discuție despre spiritul clubului “alb-roșu”.

Invitați speciali sunt Lică Movilă, Marin Dragnea, Dănuț Lupu, Ovidiu Tâlvan, Florea Văetuș, Ionel Augustin, Constantin Eftimescu, Ioan Varga, alături de Sorin Corpodean (fostul arbitru FIFA) sau Amarildo Szekely (jurnalist sportiv).

Scrisă sub forma dialogurilor și acoperind cinci decenii din istoria clubului, cartea se vrea o mărturie unică a unei iubiri “alb-roșii”, vâzând lumina tiparului în stilul clasic, după ce a circulat în format electronic. “Vă așteptam la un eveniment de suflet, o formă de atașament pentru Dinamo, echipa pe care o iubim și o respectăm enorm de mult!”, este mesajul transmis de “Țânțarul”, un fotbalist de legendă și în nenumărate rânduri antrenor al grupării din “Ștefan cel Mare”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr și CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni, în Cupa României | În 14 august, dueluri cu divizionare secunde Cele două reprezentante ale Albei în turul al treilea al Cupei României au parte de dueluri de foc cu divizionare secunde, miercuri, 14 august, la ora 17.30. Pe „Cetate”, CSM […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea