Rămâi conectat

Politică Administrație

S-a înființat Asociația ”Clubul Sportiv de Tenis Alba Cugir”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Local Cugir a aprobat Actul Constitutiv privind înființarea Asociației ”Clubul Sportiv de Tenis Alba Cugir”, ai cărui membri asociați sunt  Consiliul Județean Alba, Consiliul Local Cugir și Clubul Sportiv Orășenesc Cugir.

Scopul acestui demers îl constituie organizarea și administrarea activității de tenis atât la nivelul orașului Cugir cât și la nivelul județului Alba, constând în promovarea acestei discipline sportive, la nivel de masă, sub toate formele sale, prin participarea la competiții sportive naționale și internaționale. Se are în vedere totodată, inițierea și dezvoltarea unor legături constante între asociația nou creată și Federația Română de Tenis, alte asociații județene și cluburi de tenis în cadrul unui sistem bazat pe autonomie, răspundere, încredere reciprocă, transparență, loialitate, și coeziune.

Patrimoniul inițial al asociației este de 3.000 de lei, constituit prin contribuția membrilor la data constituirii asociației, iar sediul se află situat în Cugir, în incinta stadionului Clubului Sportiv Orășenesc.

De menționat că orașul Cugir dispune în cadrul Clubului Orășenesc Cugir de o arenă de tenis remarcabilă, cu antrenori calificați, dar și cu doi tenismani de talie internațională: Bogdan Borza și Rareș Andriuc, ambii legitimați la CSO Cugir.

Constantin PREDESCU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea Școlii Gimnaziale din Benic: Investiție de peste 3 milioane de lei pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a clădirii

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea Școlii Gimnaziale din Benic: Investiție de peste 3 milioane de lei pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a clădirii Administrația comunei Galda de Jos a lansat, recent, licitația pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea Școlii Gimnaziale din Benic. Citește și: Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea