Rămâi conectat

Actualitate

România va primi REFUGIAȚI în cazul unui conflict. Klaus Iohannis: „Nu e cazul ca vreun cetățean al României să se teamă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

România va primi REFUGIAȚI în cazul unui conflict. Klaus Iohannis: „Nu e cazul ca vreun cetățean al României să se teamă”

România a decis să ia măsuri pentru suplimentarea trupelor străine din țară, în contextul unui atac al Rusiei asupra Ucrainei. România se pregătește și să primească refugiați.

„Am decis în CSAT să continăm măsurile de creștere a prezenței SUA CSAT va gestiona eventualele intrări de refugiați. Vor fi urgentate proiectele de lege referitoare la securitatea națională.

Șeful Statului Major vine cu un plan pentru continuarea colaborării cu NATO. România, ca membru NATO, se bucură în prezent de toate garanțiile de securitate și nu e cazul ca vreun cetățean al României să se teamă.

Îi asigur pe români că luăm toate măsurile ca populația să fie protejată”, a spus Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul rutier 2024 – modificări. Vârstnicii își vor reînnoi permisul de conducere mai des

Unirea Ziarul

Publicat

în

Codul rutier 2024 – modificări. Vârstnicii își vor reînnoi permisul de conducere mai des Potrivit unui proiect de modificare a Codului Rutier, septuagenarii vor fi obligați să repete analizele medicale pentru carnet o dată la cinci ani, iar octogenarii, din doi în doi ani. Parlamentarii care au venit cu această inițiativă spun că astfel vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea