Rămâi conectat

Sport

România – Belgia, sâmbătă, la Koln, „Tricolorii”, test complicat cu „diavolii roșii” la Euro 2024

Dan HENEGAR

Publicat

în

România – Belgia, sâmbătă, la Koln, „Tricolorii”, test complicat cu „diavolii roșii” la Euro 2024

România – Belgia, al doilea meci al „tricolorilor” la EURO 2024, se joacă sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22.00, la Koln. După victoria uluitoare cu Ucraina, în primul meci al grupei, prima noastră reprezentativă a devenit candidată la calificarea în optimile de finală, mai având nevoie de un punct din următoarele două confruntări pentru a fi sigură de accederea în faza jocurilor eliminatorii. „Diavolii roșii” sunt sub presiune, cu cuțitul la os, după înfrângerea deloc scontată contra Slovaciei, o uriașă surpriză, și întâlnesc un adversar cu un moral la cote fabuloase, într-un meci complicat.

Plecată la EURO de pe ultima poziție în ceea ce privește cota echipei, România a smuls admirația întregii lumi la Munchen, cu impresionanta victorie cu Ucraina, 3-0, cea mai drastică administrată de tricolori în istoria participărilor la turneele finale. Un succes istoric, care a stârnit entuziasmul general și un val imens de energie pozitivă. Dar „generația de suflet”, cum inspirat a numit-o selecționerul Edward Iordănescu, are în față un nou examen. Scenarii sunt multe, dar atitudinea din jocul cu Ucraina trebuie perpetuată. E obligatoriu ca „tricolorii” să fie conștienți cât de important poate fi acest moment pentru echipa națională și pentru propriile cariere, iar după cum au jucat în prima partidă speranțele în Stanciu, Rațiu, Drăgușin și toți ceilalți sunt la cote înalte.

*Parada Fanilor

Unul dintre cele mai așteptate momente dedicate suporterilor români va fi Parada Fanilor din Koln, dinaintea meciului, care va începe la ora locală 18.30. Fanii vor avea astfel ocazia să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri și va dura în jur de 40 de minute. Pe parcursul acestui traseu, fanii vor primi mici drapeluri tricolore și vor defila cu steaguri și bannere către Cologne Stadium. Și iarăși se așteaptă ca tribunele să devină un „zid galben”, cu zeci de mii de fani al României și o atmosferă de senzație


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea