Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

România are un exces de gaze în depozite. Virgil Popescu: „Am depășit graficul estimat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

România are un exces de gaze în depozite. Virgil Popescu: „Am depășit graficul estimat”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunță că România are deja un exces de gaze depozitate, față de media cerută de UE, adică de 80% din capacitate.

Popescu susține că nu vor exista probleme cu gazul în acest an, însă același Popescu promitea și că prețurile la gaze și energie vor scădea odată cu liberalizarea pieței.

Înmagazinarea în depozite a depășit graficul estimat, suntem deja la 70% și în cursul lunii septembrie vom ajunge la cei 80% minimi. Fluxurile de gaze naturale în România sunt în parametri normali.

Nu sunt probleme cu aprovizionarea, pot fi situații punctuale și cei care veghează piața să ia decizii de verificare. Cu privire la investiții în domeniul energetic suntem în evaluarea proiectelor depuse prin PNRR.

Avem proiecte depuse de peste un miliard de euro. La finalul acestui an vrem să demarăm acest proiect destinat fondurilor din agricultură, a declarat Virgil Popescu în timpul ședinței de guvern.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea