Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultatele la BACALAUREAT în ALBA 2014, pe EDU.RO. MEN a publicat notele absolvenților la BAC, sesiunea de toamnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultatele examenului de BACALAUREAT 2014, sesiunea de toamnă, au fost publicate pe EDU.RO. Absolvenţii de liceu pot depune contestaţii luni, 1 septembrie, între orele 12.00 şi 16.00. Acestea vor fi soluţionate în 2-3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 4 septembrie.

Rezultatele la BACALAUREAT ALBA 2014, sesiunea de toamnă, în ordine alfabetică – CLICK

Rezultatele la BACALAUREAT 2014, sesiunea a doua, după medie – CLICK

Rezultatele la BACALAUREAT 2014 pe licee – CLICK

Rezultate BACALAUREAT 2014 sesiunea de toamnă, pe EDU.RO. Absolvenţii de liceu promovează examenul de bacalaureat dacă îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, la care rezultatele nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea nivelului de competenţă; au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea; au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.

Rezultate BACALAUREAT 2014 sesiunea de toamnă, pe EDU.RO. La Bacalaureat 2014 sesiunea de toamnă, în județul Alba au fost înscriși peste 1.000 de absolvenți, la ultimele două probe fiind eliminați șase candidați.

Admiterea la facultate se va face, din 2014, numai pe baza rezultatelor de la BACALAUREAT, fără a mai fi luate în calcul notele obţinute în liceu.

În județul Alba, la prima sesiune de BAC 2014, din totalul celor 2.755 candidați care au susținut probele, 1.905 de absolvenți au promovat, adică 69,15%.

La cea de-a doua sesiune, promovabilitatea este de 24,08%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO | Incident GRAV în comuna Avram Iancu: O fetiță de 3 ani, cu traumatisme severe, după ce a căzut de la 5 metri. Este transportată la Târgu Mureș cu elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident GRAV în comuna Avram Iancu: O fetiță de 3 ani, cu traumatisme severe, după ce a căzut de la 5 metri. Este transportată la Târgu Mureș cu elicopterul SMURD Un incident grav a avut loc joi după-masa, în comuna Avram Iancu. Un copil de doar 3 ani a suferit traumatisme severe după ce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea