Rămâi conectat

Curier Județean

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”

Bera Larisa

Publicat

în

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”

Patru pompieri din cadrul ISU Alba au participat în cursul acestor zile la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”, care a reunit aproape 100 de salvatori militari din 28 de județe, competiția desfășurandu-se în municipiul Brașov.

Popa Ioan și-a adjudecat și în acest an titlul de Cel mai puternic Pompier din România, iar Avram Mihai, a obținut locul I la categoria de vârstă între 30-40 ani.

Plt. Major Popa Ioan din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, ca urmare a deprinderilor și abilităților practice dezvoltate, a reușit al treilea an consecutiv să obțină titlul de Cel mai puternic Pompier din România.

Salvatorii militari înscriși în competiție și-au demonstrat viteza, rezistența, dar și abilitățile practice pentru utilizarea furtunului de refulare, ridicarea greutăților și parcurgerea unor obstacole solicitante.

Rezultatele au fost următoarele:

– Popa Ioan, locul I la general și la categoria sub 30 ani;
– Avram Mihai, locul I la categoria între 30-40 ani;
– Locul II – proba pe echipe.

La concurs au participat:

– Plt.Adj. Avram Mihai
– Plt. Maj. Popa Ioan
– Plt. Popa Alexandru
– Soldat Indrei Răzvan

„Felicitări tuturor și toate aprecierile pentru performanța și rezultatele deosebite!
Suntem mândri de voi, dragi colegi!”, au transmis reprezentanții ISU Alba, pe pagina de Facebook.

Foto: ISU Brasov


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Au început înscrierile la Academia de Poliție: Peste 800 de locuri disponibile pentru viitorii ofițeri

Bera Larisa

Publicat

în

Au început înscrierile la Academia de Poliție: Peste 800 de locuri disponibile pentru viitorii ofițeri Joi, 18 iulie 2024, Ministerul Afacerilor Interne a anunțat începerea perioadei de înscriere la Academia de Poliție, potrivit unui comunicat. Citește și: Rezultate finale admitere Colegiu Militar 2024: Candidați admiși la Alba Iulia și locuri libere pentru transfer Dintre cele […]

Citește mai mult