Rămâi conectat

Sport

Rezultate extraordinare: Mihaela Blaga și echipa AC „Mica Romă” Blaj – medalii de aur la campionatele naționale de cros!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultate extraordinare: Mihaela Blaga și echipa AC „Mica Romă” Blaj – medalii de aur la campionatele naționale de cros!

Rezultate extraordinare reușite de sportivii care au reprezentat AC „Mica Romă” Blaj la Campionatele Naționale de cros de la Băile Felix: Mihaela Blaga („Mica Romă” Blaj/ CS Universitar Alba Iulia a cucerit medalia de aur în proba senioarelor, în premieră (anul trecut a fost campioană la Under 20), iar echipa AC „Mica Romă” Blaj a devenit campioană națională la Under 20 masculin.

Rezultatele obținute de sportivii mei încununează munca acestui sezon. Urmează competițiile internaționale Campionatul Balcanic, de la Câmpulung Moldovenesc, din 9 noiembrie, și Campionatul European de Cros, din 8 decembrie, în Antalya, după care vom încheia anul 2024, un an cu rezultate excepționale. Mihaela a câștigat medalia de aur la categoria seniori, un rezultat la care am sperat și care mă bucură mult. Îi felicit din inimă, mi-au făcut o mare bucurie!!!”, a transmis Cristina Man, antrenorul anului 2023 în județ.

Mihaela Blaga, cea mai bună sportivă din Alba anul trecut, a urcat pe prima treaptă a podiumului, cu timpul 28:31.60, fiind urmată de Lenuța Simiuc (CSM Constanța) – rezultatul 20:38.60 și Maria Bosînceanu (CSM Vaslui), cu timpul 28:53.20, într-o cursă cu distanța de 8000 metri.

Echipa „Mica Romă” Blaj a devenit campioană națională la cros, masculin, Under 20 și va reprezenta România anul viitor la ECC Cross Country (Campionatul European al cluburilor), în 2 februarie, la Albufeira (Portugalia).

Medalia de aur a fost adjudecată în cadrul Campionatului Național de cros, care se desfășoară în aceste zile la Băile Felix, la mai multe categorii de vârstă. Cursa masculină de Under 20 s-a desfășurat pe distanța de 6000 metri, iar din componența echipei au făcut parte Lucian Ștefan (dublă legitimare cu CSȘ Caransebeș) – locul doi la individual (timpul 19:17.82), Mihai Savlovschi (dublă legitimare cu CS Medgidia) – locul 4 (19:34.18), aiudeanul David George Cozma (dublă cu CSȘ Blaj) – locul 7 (timpul 20:15.36) și Ștefan Dumitrescu (dublă cu Liceul Tehnologic „Brătianu” Drăgășani) – locul 10 (timpul 20:35.30. Pe celealte locul ale podiumului s-au clasat CSM Cluj-Napoca și LPS Iași.

În cursa masculină de seniori (10.000 metri), câștigată de Dorin Rusu (CSM Deva, timpul 31:24.43), Rareș Mikloș (CSM Sighișoara/CSM Cluj) a terminat pe locul 4 (31:44.07), Ionuț Zinca (CSM Craiova) s-a clasat pe locul 11 (33:45.19), iar Andrei Gafița (CSM Unirea Alba Iulia/CS Unirea Alba Iulia, antrenor Gabriel Avram) a încheiat pe locul 20 (37:00.74)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cicliștii Denisa Mărcuș și frații Măda, rezultate de apreciat la Vatra Dornei, la o competiție europeană de ciclocros

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cicliștii Denisa Mărcuș și frații Măda, rezultate de apreciat la Vatra Dornei, la o competiție europeană de ciclocros Cicliștii din Alba, Denisa Mărcuș (a urcat pe podium), frații Miruna și Radu Măda, au reușit rezultate de apreciat la Vatra Dornei, unde s-a desfășurat pentru prima dată în România, o etapă de Cupă Europeană la ciclocros. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea