Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultate BAC 2019. La două licee din județul Alba nici un absolvent nu a reușit să obțină nota de trecere

Ziarul Unirea

Publicat

în

La sesiunea de bacalaureat din luna iulie 2019, în două licee din județul Alba, niciun absolvent nu a trecut de examenul de maturitate.

Nu în toate colegiile și liceele din județ a fost rost de bucurie și mândrie după afișarea rezultatelor la bacalaureat.

În cazul a două unități de învățământ, mai exact Liceul Tehnologic “Țara Moților” Albac, respectiv Liceul Tehnologic din Ocna Mureș, fie cei care s-au înscris la examen nu s-au prezentat în zilele programate, fiind trecuți absenți fie, chiar dacă au depus un minim de efort de a se prezenta în sălile de examen, nu au reușit să obțină o medie de trecere.

În cazul Liceului Tehnologic din Albac, din cei 10 liceeni înscriși doar 2 s-au prezentat, fiind declarați respinși în urma corectării lucrărilor. Aceeași situație este semnalată și la Liceul Tehnologic din Ocna Mureș, unde din cei 9 absolvenți 3 nu au mai ajuns să susțină probele, iar restul de 6 au picat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei din Brașov, DECORAT cu Emblema de Merit „Știința Militară” clasa a II-a și cu Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene Sublocotenentul Ovidiu Szabo, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia și șef de promoție al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea