Reţeta zilei: Chifteluţe de dovlecei cu brânză
Chifteluţe de dovlecei cu brânză!
Tipul reţetei: Antreuri
Numărul de porţii: 6
Timpul de preparare: 40 Minut(e)
Timpul de gătire: 30
Minut(e)
Dificultate: Foarte uşor
Ingrediente:
1 kg dovlecei, 100-150 gr brânză de oaie/ caş/ caşcaval, 1 ou, frunze de pătrunjel, 1 ceapă mică, 1 căţel de usturoi, 1-2 lg de făină, sare, piper, boia de ardei, ulei.
Mod de preparare:
Se curăţa dovleceii şi se dau pe răzătoare pe ochiul mare, se sărează puţin şi se lasă 1/2 de oră, se stoarce de zeama ce a lăsat, condimentăm, adăugăm 1 linguriţă de boia de ardei apoi usturoiul tocat şi ceapă tocată mărunt. Adăugăm brânză şi pătrunjelul tocat mărunt, apoi oul bătut, amestecăm bine, compoziţia va fi puţin moale de acea adăugaţi 1-2 lg de făină şi amestecăm bine. Se încinge ulei într-o tigaie, luaţi cu o lg din compoziţie şi prăjiţi, se scot pe un şerveţel de bucătărie ca să se absoarbă uleiul, se servesc atât calde cât şi reci, alături de garnitura pe care o doriţi!
Poftă bună!
Sursa: petitchef.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Actualitate
Profesorul ASE, Cristian Păun despre antreprenoriat și investiții: ”Sfătuiesc tinerii să învețe să investească la bursă”
Profesorul ASE, Cristian Păun despre antreprenoriat și investiții: ”Sfătuiesc tinerii să învețe să investească la bursă” Profesorul ASE, Cristian Păun, originar din județul Alba, a vorbit în cea mai recentă postare despre antreprenoriat și investiții și ce presupun fiecare în parte. Citește și: Profesorul ASE, Cristian Păun despre distincția dintre speculație și investiție: „Nu este […]