Rămâi conectat

Societate

Reprezentantele dansului din Alba şi Cugir au cucerit locul I

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În zilele de 24-25 iunie la salonul „Iulius Mall” din Timişoara s-a desfăşurat cea de-a 20 ediţie a Festivalului Internaţional de dans modern „Flori în oraşul florilor”. La întrecere s-au aliniat peste 20 de formaţii din Republica Moldova, Bucureşti, Braşov, Bistriţa, Oradea, Slatina, Tg. Jiu, Piteşti, Timişoara, ş.a. Concursul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi genuri de dans.
Judeţul Alba a fost prezent la competiţia de pe Bega cu formaţia „Spirit liber” de la şcoala de dans CHIRILĂ-Alba Iulia – (categ. 7-10 ani) – pregătită de Bianca Chirilă – nimeni alta decât fiica cunoscutei antrenoare de dans din Cugir, Monica Câmpean. Binecunoscuta formaţie albaiuliană a ocupat locurile I cu „Fantezie coregrafică” şi „Dans aerobic”. La categ. (11-14 ani) „Panterele Negre” din Cugir pregătite de antrenor Monica Câmpean din cadrul Clubului copiilor Cugir (Sebeş – Cugir) au repurtat un binemeritat succes obţinând locul I la probele de „Dans modern” şi „Majorete”. Copiii premiaţi au primit diplome precum şi câte o superbă medalie personalizată din partea organizatorilor (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

23 iulie 1869 | Se naște Gheorghe Adamescu, istoric literar și membru corespondent al Academiei Române

Bera Larisa

Publicat

în

23 iulie 1869 | Se naște Gheorghe Adamescu, istoric literar și membru corespondent al Academiei Române Gheorghe Adamescu (n. 23 iulie 1869, București, România – d. 4 aprilie 1942, București, România) a fost un istoric literar, membru corespondent al Academiei Române din 1921, bibliograf, profesor de limba română și limba latină și autorul unor manuale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea