Rămâi conectat

Ştirea zilei

Reacţia lui Bogdan Medrea după ce a fost numit „bolovan” de Mircea Hava: „Probabil o să-l dau în judecată”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Preşedintele PDL Alba, Mircea Hava şi-a exprimat astăzi dezaprobarea faţă de numirea în funcţie a lui Bogdan Medrea la conducerea S.D.E.E. Electrica Alba prin următoarele cuvinte „PDL Alba nu ar fi propus niciodată un bolovan la conducerea unei instituții importante”. Reacţia lui Medrea nu a întârziat să apară, tânărul director fiind vizibil deranjat de „limbajul grosier” folosit de primar în faţa căruia intenţionează de deschidă un proces. „Probabil o să-l dau în judecată. Eu am avut în permanenţă un limbaj respectuos faţă de autoritatea lui, dar dacă nu se poate altfel o să ajungem în instanţă”, a precizat Medrea. De altfel, Mircea Hava şi-a asumat riscul folosirii acestor cuvinte „poate să mă dea și în judecată dacă vrea”.

Bogdan Medrea este de părere că „limbajul grosier este preluat din PDL şi face parte din doctrina partidului. Să nu uităm alte expresii celebre folosite de lideri importanţi” precizând că „împreună cu colegii mei suntem bolovanii domnului primar din consiliul local care milităm pentru stoparea risipei banilor public. Să nu uităm de cele 21 de miliarde care s-au dat pe skatepark, bani cu care primăria Alba Iulia putea să asfalteze drumuri din zonele limitrofe ale oraşului, şi alţi bani risipiţi”, a continuat consilierul local.

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu susţine că numirea lui Bogdan Medrea „nu a avut influenţă politică”, iar acum tânărul social-democrat are posibilitatea să se afirme, la fel cum a făcut-o şi când a profesat în mediul privat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea