Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

RAREȘ BOGDAN – PNL este partidul românesc cu cea mai mare influență în Europa

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De 2 ani de zile, vorbim despre totul altceva decât despre locuri de muncă, investiții, autostrăzi, spitale, școli. Nu v-ați săturat să vorbim doar de infractori, de condițiile din închisori, de deținuți politici? Așa spun ei, deținuți politici, cei de la PSD. Noi spunem deținuți politici celor care s-au jertfit pentru țara asta, cu prețul libertății. Ceea ce ei numesc deținuți politici sunt infractori de drept comun, care au ras bugetul României, iar acum vor să scape.

Mă întreabă lumea de ce vorbim despre ce nu a făcut PSD. Facem acest lucru pentru că vrem prima dată să arătăm românilor ceea ce nu au făcut, cum doar au mințit, cum de 2 ani și 3 luni vor să scape de pușcărie, ei și acoliții lor. După aceea, vom arăta ce au făcut aleșii noștri, care au ridicat comunități, pentru cetățeni. Prima dată arătăm cum au lăsat 21 de miliarde de euro nefolosiți la Bruxelles, pentru că nu pot să îi fure. Și astfel, nu au făcut infrastructura României, nu au făcut 1 kilometru de autostradă. Au promis că fac 8 spitale regionale, nu au făcut nici măcar să bage cupa de excavator în primul șantier. Au lăsat banii la Bruxelles, suntem ultima țară din Uniunea Europeană care are 2.600 de școli cu toalete în curte, iar acum 3 ani de zile, în județul Olt, un copilaș de 8 ani s-a înecat într-o hazna, pentru că reprezentanții PSD refuză să ia bani europeni, întrucât nu îi pot fura, ei și acoliții lor.

Dacă vrem să vedem ce face PNL, exemplul de la Alba poate fi luat de oricine. Și Ion Dumitrel și Mircea Hava au adus sute de milioane de euro pentru a dezvolta un județ și un oraș care nu plac celor de la PSD. Ne putem uita la Municipiul Brașov cum arată și județul Brașov, cum se dezvoltă un aeroport acolo, și vom ajuta, toți europarlamentarii PNL, să aducem și cele 40 de milioane de euro necesare pentru realizarea corpurilor de clădire de la aeroport.

Vrem să vedem ce face PNL? Ne putem uita la Daniela Cîmpean ce a făcut la Sibiu, a adus 100 de milioane de euro. Putem continua la nesfârșit, mergând la Cluj Napoca, Oradea, Arad, Timișoara, Reșita, Mangalia, Botoșani, la județul Suceava și municipiul reședință de județ de acolo. Asta înseamnă guvernare, asta vrem noi să facem, să nu lăsăm 32 de miliarde de euro celor de la Bruxelles, ci să-i aducem acasă, pentru ca românii să aibă o viață mai bună.

Oamenii propuși de PNL pentru Parlamentul European au îmbunătățit soarta comunităților lor, s-au bătut cu succes pentru România. Cei care sunt acum în Parlamentul European din partea PNL au avut realizări mari: eliminarea taxelor pentru roaming, ajutoarele date fermierilor, lupta pentru combinatele chimice, blocarea sabotajului instrumentat de statul confiscat de Dragnea contra Laurei Codruța Kovesi. De asemenea, avem pe listă foști miniștri experimentați, care știu cum trebuie dusă bătălia pentru Schengen sau pentru agricultura românească. România va fi scoasă din conul de umbră în care o împinge un grup infracțional organizat. Locul ei este în UE, nu în Eurasia.

Obiectivul PNL este de a trimite la Bruxelles cei mai combativi oameni pentru etapa pe care o parcurge România: lupta pentru reluarea parcursului pro-european, necesitatea de a ne convinge partenerii că țara noastră nu cade de pe hartă. PNL este partidul românesc cu cea mai mare influență în Europa. Este membru al Partidului Popular European, cea mai puternică familie politică din UE. Inițiativele europarlamentarilor PNL au fost și vor fi, fără excepție, decisive și fundamentale în parcursul european al României.

Aceste alegeri vor arăta că bulgărele se rostogolește cu putere. Că timpul PSD a expirat! Rezultatul euroalegerilor va avea o componentă psihologică puternică: da, hoții pot fi eliminați din viața publică, deci merită ca omenii să se mobilizeze, să iasă la vot și la următoarele 3 alegeri – prezidențiale, locale, parlamentare. Mesajul? O țară condusă de oameni cinstiți, o țară ca afară. ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea