Purtarea măștilor, obligatorie la Aiud în mijloacele de transport în comun și taxiuri. Hotărârile Comitetului Local pentru Situații de Urgență la ieșire din starea de urgență

Purtarea măștilor va deveni obligatorie la Aiud în mijloacele de transport în comun și taxiuri. Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat o serie de hotărâri la ieșire din starea de urgență.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Aiud, convocat astăzi, 06.05.2020, a luat următoarele hotărâri:

ELIT

1. Începând cu data de 14.05.2020, vânzarea produselor agroalimentare se va realiza pe strada Iuliu Maniu, cu același program și aceleași reguli menționate în hotărârile anterioare. Intrarea în piață se va face dinspre supermarketul Cocoșul de Aur, iar ieșirea se va face către Centrul orașului.

2. Comerțul stradal din zona pieței și târgul de animale rămân închise.

3. Purtarea măștii devine obligatorie pentru cetățeni în mijloacele de transport în comun, inclusiv în taxiuri. Transportul public local se va desfășura după programul stabilit de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, cu monitorizarea respectării măsurilor de prevenție stabilite anterior. Obligativitatea purtării măștii intră în vigoare de vineri, 08.05.2020.

4. Spălarea străzilor cu substanță dezinfectantă va continua și se va realiza pe bază de comandă din partea autorității publice locale către operatorul de salubritate.

5. Decizia de repornire a semafoarelor va fi corelată cu creșterea indicilor de trafic determinați de ieșirea din starea de urgență.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...