Punct de informare turistică în comuna Râmeț

Având ca bază de pornire potențialul turistic al zonei pe care o administrează, primarul comunei Râmeț, Vasile Raica, dorește să construiască și să înființeze o sală multifuncțională în care să existe un punct de informare turistică.

Pentru a-și vedea visul împlinit, Vasile Raica a cuprins în bugetul din acest an suma necesară pentru reparațiile și modernizarea sălii respective. Destinat promovării turistice a zonei, punctul de informare turistică va fi înființat de Primăria comunei Râmeț, cu sprijinul Consiliului local, pentru a pune în aplicare strategia de valorificare a numeroaselor oportunități de care beneficiază comuna, atât ca destinație turistică, cât și ca punct de plecare spre alte obiective și trasee turistice din județ.

Situat în localitatea Brădești, în imediata apropiere a casei tradiționale din centrul localității, pe cea mai importantă arteră care străbate comuna, Drumul Județean 107I, viitorul punct de informare turistică se adresează vizitatorilor comunei.

Administrația locală se aşteaptă ca numărul vizitatorilor să crească exponențial odată ce lucrările de modernizare a Drumului Judeţean DC 107I Aiud – Râmeț – Ponor – Mogoș- Bucium vor fi finalizate, iar punctul de informații turistice va fi un real ajutor pentru toți cei care își vor petrece timpul pe cărări de munte în zona comunei Râmeț.

„Informațiile oferite prin acest punct turistic se vor referi atât la obiectivele și traseele turistice din comună și vecinătate, cât şi la baza turistică (hoteluri, pensiuni sau alte spaţii de cazare, locuri în care se poate lua masa sau să se facă aprovizionarea, agenţii de turism din zonă), și posibilitățile de agrement. Vom încerca să punem la dispoziția turiștilor pliante, hărţi și ghiduri turistice în mai multe limbi de circulaţie internațională, dar și acces la internet pentru informații de interes turistic, hartă turistică interactivă etc.”, a declarat primarul Vasile Raica.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...