Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală| PLANUL DE DEZVOLTARE AL COMUNEI LUPȘA. Modernizăm Lupșa ca și comună agroturistică cu REȚELE DE APĂ, CANALIZARE, DRUMURI ASFALTATE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 2020-2024 ne propunem să realizăm următoarele obiective absolut necesare pentru revigorarea și modernizarea Comunei Lupșa, cu toate satele componenete:

Accesarea de fonduri europene și bugetare pentru dezvoltarea infrastructurii tuturor satelor componente ale comunei LUPȘA, Realizarea rețelelor de apă, canalizare, factor foarte important pentru îmbunătățirea condițiilor de viață în LUPȘA.

Asfaltarea drumurilor din toate satele si pietruirea drumurilor destinate carelor și utilajelor agricole, Ajutor și consultanță gratuită pentru întabularea terenurilor, accesarea de fonduri europene și guvernamentale, realizarea de proiecte imobiliare si în relația cu instituțiile statului.

Sprijinirea sectorului de creștere a animalelor și a activității sanitar- veterinare, sprijinirea Asociației crescătorilor de animale și realizarea cu ITI MUNȚII APUSENI a unui punct de achiziții și abator mobil la LUPȘA astfel încât crescătorii de animale să obțină cel mai bun preț de vânzare.

Grijă deosebită pentru sănătatea lupșenilor, de toate vârstele, prin amenajarea unui punct medical la Lupșa integrat în proiectul TELEMEDICINĂ pentru ALBA ȘI MUNȚII APUSENI, prin care lupșenii vor avea acces rapid la medici specialiști, Înființarea unui Serviciu comunal de salubritate pentru colectarea gunoaielor de pe întreg cuprinsul Comunei LUPȘA.

Parteneriat activ cu societățile comerciale prin care să fie aduse mai multe beneficii Comunei Lupșa, Extinderea Muzeului “Pamfil Albu” cu secție în aer liber și ateliere de producție artizanat și costume populare și transformarea lui în MUZEU ETNOGRAFIC AL ȚĂRII MOȚILOR, în parteneriat cu Consiliul Județean ALBA și Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Valorificarea și promovarea patrimoniului turistic, cultural, etnografic, folcloric și spiritual al Comunei LUPȘA, Promovarea produselor tradiționale locale și cuprinderea în rețeaua turistică națională a tuturor obiectivelor turistice din Comuna LUPȘA.

Construirea unui teren de sport, a două terenuri de joacă pentru copii și modernizarea curții și a anexelor Școlii Generale din LUPȘA. Înființarea Clubului Sportiv LUPȘA, pe modelul celui existent la Bistra, prin care administrația locală să poată sprijini organizarea de competiții și participarea la activități sportive a tinerilor din comună.

Reabilitarea și modernizarea Căminelor culturale din Lupșa și Mușca. Întreținerea permanantă a drumurilor comunale, Inventarierea și buna administrare a pădurilor din administrarea Comunei LUPȘA, pentru a aduce venituri cetățenilor și comunei, Sprijinirea activității de protecție socială a persoanelor vârstnice și nevoiașe precum și înființarea unui Serviciu de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice, așa cum există la Bistra.

Preocuparea noastră permanantă o să fie exată pe CREAREA DE LOCURI DE MUNCĂ , STABILIREA ȘI ÎNTOARCEREA LUPȘENILOR ACASĂ LA LUPȘA.

GHEORGHE GIURGIU, Candidat PNL la funcția de Primar

Comandat de Partidul Național Liberal, Distribuit de SC UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro, cod unic mandatar financiar coordonator 21200012


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea