Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: În timp ce liberalii desenează săli polivalente la fiecare alegeri, noi avem priceperea să le construim

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan: În timp ce liberalii desenează săli polivalente la fiecare alegeri, noi avem priceperea să le construim

Alba Iulia – Cealaltă Capitală merită o sală polivalentă! SE POATE și o vom construi! În timp ce liberalii desenează, la fiecare alegeri, săli polivalente pe hârtie, eu, colegul meu Voicu Vușcan și echipa social-democrată vom construi o sală modernă la Alba Iulia. Nu vorbim din povești, ci din experiența conducerii social democrate a Consiliului Județean Bistrița – Năsăud. La Bistrița, social democrații, conduși de colegul meu Emil Radu Moldovan, au construit o sală polivalentă în 2 ANI.

Pentru acest proiect, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a făcut un parteneriat cu Guvernul României, a înființat un club sportiv și, de mai bine de un an, funcționează la Bistrița una dintre cele mai moderne săli polivalente din România. Clubul sportiv al județului are 17 ramuri sportive, 150 de sportivi profesioniști și susține peste 1500 de copii să facă sport.

Citește și: Publicitate electorală | Voicu Vușcan: Parcul industrial va deveni realitate dacă facem lucrurile cu cap

La Alba Iulia, nu trebuie să reinventăm roata, ci trebuie să ne inspirăm din experiența altor administrații județene. Astfel, este nevoie de un parteneriat între Consiliul Județean Alba, Primăria Alba Iulia și Guvernul României pentru ca această investiție să beneficieze de finanțare de la bugetul de stat. În 2 – 3 ANI, cu o administrație social democrată, sala polivalentă va fi în picioare. Cu o administrație PNL la Consiliul Județean și la Primăria Alba Iulia sala polivalentă va rămâne doar pe hârtie și în pliantele electorale. Domnul Ion Dumitrel și PNL au finanțat totuși, în ultimii ani, o sală polivalentă de mai mici dimensiuni în Blaj, acolo unde este de fapt un interes politic direct al domnului Dumitrel.

Practic, ca să nu îl supere pe primarul Blajului Gheorghe Rotar, astfel încât acesta să zdruncine poziția lui Ion Dumitrel, Consiliul Județean pompează milioane de euro din bugetul județean în acest oraș, dezavantajând un întreg județ.

Și dacă tot vorbim de proiectul unei săli polivalente la Alba Iulia, vă mai amintiți de câți ani promit liberalii că o vor construi? Ion Dumitrel, Florin Roman și Gabriel Pleșa s-au întrecut în promisiuni privind construirea unei săli polivalente? La alegerile din acest an, au revenit cu aceeași promisiune, însă mult-așteptata sală polivalentă e doar în pliantele electorale ale PNL, frumos desenată pe hârtie.

Cât timp îi mai lăsăm să ne mintă? Cât timp îi mai lăsăm să coloreze săli polivalente sau spitale județene pe hârtie?

În 9 iunie, facem împreună schimbul de generații la Consiliul Județean Alba și trecem de la povești liberale la fapte social democrate!

Haideți să avem curaj acestei schimbări și vă asigur că Județul Alba și Alba Iulia vor fi pe mâini bune!

Cu bună credință,

Corneliu MUREȘAN
Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizatia Județeană Alba / Executat de UNIREA PRES SRL – portal online: https:\\ziarulunirea.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240002.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea