Rămâi conectat

Ştirea zilei

Proprietarul Jidvei, investiție de 6 milioane de euro într-o cramă din Dobrogea unde are 430 de hectare de viţă-de-vie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proprietarul Jidvei, antreprenorul Claudiu Necşulescu, unul dintre cei mai mari producători de vin din România, a investit începând cu 2008 circa 6 milioane de euro într-o cramă din Dobrogea şi în 430 de hectare de vie în zonă.

„Crama Navigo deţine 430 de hectare de viţă-de-vie pe rod, aflându-se într-o continuă extindere. Cele 430 de hectare sunt în proprietatea noastră“, spune Claudiu Necşulescu. Omul de afaceri a investit în businessul Navigo încă din 2008, când a achiziţionat primele imobile şi o parte din viţa-de-vie.

Acest business este operat independent şi poartă numele de Navigo. „Crama Navigo este o cramă nouă, modernă, situată într-un spaţiu încărcat de istorie, Dobrogea, care reuneşte toate elementele necesare cultivării viţei-de-vie: solul nisipos, căldura soarelui, influenţa ră­co­ritoare a Dunării şi a Mării Negre şi cantităţi reduse de precipitaţii din perioada de coacere“, spune Claudiu Necşulescu.

El adaugă că în anul 2008 a achiziţionat primele active – două imobile în care nu funcţionaseră niciodată crame şi 250 hectare de viţă-de-vie epuizată. Necșulescu mai spune că are în continuare planuri de dezvoltare, dorind să mai achiziţioneze teren şi intenţionând să investească şi în tehnologie şi turism viticol.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea