Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PROIECT: 2 lei pentru fiecare locuitor – cotizația municipiului Alba Iulia pe 2019, la AIDA Transport Local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un proiect de hotărâre privind plata cotizației municipiului Alba Iulia la Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local (AIDA-TL), pe anul 2019, se află pe Ordinea de zi a ședinței consiliului local de săptămâna viitoare. Potrivit documentului, administrația locală va plăti câte 2 lei pentru fiecare locuitor, cu 0,50 lei mai mult decât anul trecut.

Dacă proiectul va fi aprobat de consilierii locali, suma care trebuie plătită este de 149.148 de lei deoarece, conform datelor transmise de Direcția Regională de Statistică Alba, populația municipiul Alba Iulia (după domiciliu) număra 74.574 de locuitori.

Alături de municipiul Alba Iulia, din AIDA-TL mai fac parte alte 7 comune care vor plăti, la rândul lor, cotizații pe anul 2019 după cum urmează: Ciugud – 6.032 de lei; Sântimbru – 5.968 de lei; Ighiu – 13.936 de lei; Galda de Jos –8.808 lei; Cricău – 4.174 de lei; Întregalde – 1.166 de lei; Mihalț – 6.534 de lei.

Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local (AIDA-TL) în care Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia este membru fondator, reprezintă o persoană juridică de drept privat, de utilitate publică, fără scop lucrativ, constituită pentru furnizarea serviciului de transport public local. Scopul AIDA – TL este înfiinţarea, organizarea, reglementarea, exploatarea, monitorizarea şi gestionarea în comun a serviciului de transport public local din cadrul asociaţiei, pe raza de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea