Rămâi conectat

Actualitate

Program special la Muzeul Unirii din Alba Iulia în săptămâna „Şcoala Altfel”. Va fi deschis şi luni, până la ora 17.00

Alexandra Mates

Publicat

în

muzeul unirii alba iuliaMuzeul Unirii din Alba Iulia vine în întâmpinarea elevilor şi a cadrelor didactice şi îşi modifică programul de vizitare, în cadrul săptămânii dedicată activităţilor extraşcolare „Şcoala Altfel”. Astfel, cei care doresc să viziteze muzeul vor putea face asta toată săptămâna, la program normal. Dacă până acum în ziua de luni muzeul nu avea program de vizitare, acesta fiind închis, în săptămâna „Şcoala Altfel” instituţia îşi deschide porţile pentru toţi cei care doresc să facă un tur printre rafturile pline de istorie. Preţul unui bilet de vizitare a muzeului este de 4 lei iar intrarea în Sala Unirii este liberă.

„Luni, 7 aprilie 2014, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia va avea un program normal de vizitare, fiind deschis între orele 10-17.00. Conducerea muzeului albaiulian a luat această decizie deoarece luni debutează săptămâna „Şcoala Altfel”.  De precizat că preţul de intrare în muzeu pentru elevi este de 4 lei, iar intrarea în Sala Unirii este liberă”, au transmis reprezentanţii muzeului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători CFR Călători a anunțat joi că se acordă reduceri de 20% în perioada 4 – 18 iulie celor care cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass, abonamente pentru călătorii cu trenul în ţările europene, cu valabilitate începând din 1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea