Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi VREMEA în perioada 22 martie – 18 aprilie
Prognoza METEO pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi VREMEA în perioada 22 martie – 18 aprilie
Temperaturile medii vor fi mai mari decât cele normale pentru această perioadă, se arată în prognoza pe patru săptămâni publicată, marți, de Administrația Națională de Meteorologie.
Săptămâna 22.03.2022 – 28.03.2022
Valorile termice vor fi ușor mai ridicate în nord-estul teritoriului, iar în rest se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână.
Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.
Săptămâna 28.03.2022 – 04.04.2022
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval în regiunile nord-vestice, dar mai ridicate în restul teritoriului.
Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nord vestice, dar și deficitar în cele sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.
Săptămâna 04.04.2022 – 11.04.2022
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în toată țara.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor avea o tendință deficitară în regiunile sudice și estice, dar și excedentară în cele nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.
Săptămâna 11.04.2022 – 18.04.2022
Valorile termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.
Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.
Când trecem la ora de vară. Cum ne afectează sănătatea trecerea la ora de vară
România va trece la ora de vară în noaptea de 26 spre 27 martie, ultimul weekend al primei luni de primăvară din 2022. Ceasurile se vor da înainte cu o oră, astfel că ora 03:00 va deveni ora 04:00. Prin urmare, ziua de duminică va fi cea mai scurtă din an.
Oamenii au nevoie de aproximativ o săptămână pentru a se adapta la ora de vară, deoarece trebuie să se trezească cu o oră mai devreme decât s-au obişnuit. Pentru cei care suferă de anumite probleme de sănătate, efectele schimbării ritmului biologic ar putea fi mai serioase.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Ştirea zilei
LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 1 IULIE 2025: 434 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș
LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 1 IULIE 2025: 434 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta […]
VIDEO | Imagini superbe cu mai mulți lupi într-o pădure a Parcului Natural Apuseni, filmate cu ajutorul camerelor de monitorizare a faunei
Imagini superbe cu mai mulți lupi într-o pădure a Parcului Natural Apuseni, filmate cu ajutorul camerelor de monitorizare a faunei Imagini superbe cu mai mulți lupi au fost surprinse într-o pădure a Parcului Natural Apuseni, cu ajutorul camerelor de monitorizare a faunei. Lupul este un carnivor care trăiește în haită. Haita este formată din perechea […]
Bacalaureat 2025: Patru eleve de 10 ale Liceului Teoretic Teiuș: Cine sunt și la ce probe s-au remarcat
Bacalaureat 2025: Patru eleve de 10 ale Liceului Teoretic Teiuș: Cine sunt și la ce probe s-au remarcat Liceul Teoretic Teiuș se mândrește cu patru eleve de 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie 2025. Citește și: FOTO | Cum au devenit mai mulți elevi de ciclul primar din Teiuș ambasadori „3R”: „Consumul responsabil, o […]